Kinderen Clarice Stenger kregen jarenlang aardappel, wortel en gepureerde ham
Bij strafrechtadvocaat Clarice Stenger (44) hoef je niet aan te komen met een culinair hoogstandje. De RTL Boulevard-deskundige lust namelijk 'niks', zo vertelt ze in 'LINDA.'. Haar kinderen hebben hetzelfde probleem.
"Ik haat warme groente, peulvruchten, erwten en bonen, lamsvlees en koriander"
Clarice is niet erg culinair onderlegd. Veel dingen vindt ze vies. "Als ik niet direct herken wat er op mijn bord ligt, trek ik bij elke hap een smerig gezicht. Ik haat warme groente, peulvruchten, erwten en bonen, lamsvlees en koriander: zo vies", zegt ze.
Omdat ze haar kinderen weinig variërende maaltijden heeft voorgeschoteld, hoef je bij hen ook niet aan te komen met een ingewikkeld gerecht. "Die eten ook niks. Mijn schuld. Ik heb dat in de opvoeding laten liggen, ze veel te weinig aangeboden. Jarenlang heb ik ze aardappel, wortel en gepureerde ham gevoerd."
Toch is het niet alleen maar (kom)kommer en kwel. Ondanks dat Clarice haar bord zelden leegeet, zijn er dingen die ze wel lekker vindt en waarnaar ze de menukaart afspeurt voordat ze voet in een restaurant zet. Biefstuk met frites bijvoorbeeld. Ook is ze gek op vis. Koud, welteverstaan. "Haring, paling, makreel, zelfs rolmops eet ik met smaak."
Clarice heeft inmiddels via haar Instagram Stories gereageerd op haar opvallende kookkunsten.
Het hele interview met (het gebrek aan) haar voorkeuren op culinair gebied lees je in de nieuwste LINDA.