Call it magic

Yes: Coldplay dropt twee singles én kondigt nieuw album aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesYes: Coldplay dropt twee singles én kondigt nieuw album aan
RTL

Chris Martin (42) en co brengt plotseling weer nieuwe muziek uit. Coldplay pakt het groots aan dit keer en dropt zelfs twee nieuwe singles: Orphans en Arabesque. Bovendien kondigen ze een dubbelplaat aan die 22 november zal verschijnen.

De hitlijsten staan binnenkort weer bol van de Coldplay-liedjes. De band komt namelijk met nieuwe muziek. Te beginnen met twee singles, Orphans en Arabesque. Bovendien zijn dit de eerste nummers van het nieuwe album Everyday Life. Chris Martin en zijn bandleden hebben ook al bevestigd dat het om twee platen in één gaat. Vandaar ook dat er gelijk twee aparte singles uitgebracht worden. 

Coldplay strikt Stromae voor nieuwe single
Lees ook

Coldplay strikt Stromae voor nieuwe single

Everyday Life zal op 22 november het daglicht zien. Daarmee is het de eerste cd van Coldplay sinds 2015, toen ze het megasuccesvolle album A Head Full of Dreams op de markt brachten. Tussendoor kwamen ze nog eens met een live-album, maar nieuwe eigen muziek bleef uit. Wel wisten ze hitjes te scoren in de tussentijd, waaronder de samenwerking met The Chainsmokers getiteld Something Just Like This

Het nieuwe album komt dus dik vier jaar na de vorige uit, maar ook toen was men al laaiend enthousiast. Bekijk de reactie op A Head Full of Dreams hieronder. 

Lees meer over
Chris MartinMuziekPopmuziek