EEUWIGE GTSTROUW BELOVEN

Huwelijksaanzoek doet stof opwaaien in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLHuwelijksaanzoek doet stof opwaaien in GTST
RTL

De relatie tussen Stefano (Bas Muijs, 47) en Merel (Sophie Bouquet, 21) in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' neemt wel heel serieuze vormen aan. Stefano heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. En dat gaat stof doen opwaaien.

Voor hun prille relatie, die is begonnen als een uit de hand gelopen onenightstand, hebben Stefano en Merel al behoorlijk wat hobbels op de weg moeten overwinnen. Hun grote leeftijdsverschil is een peulenschil vergeleken met de abortus die Merel liet plegen, het auto-ongeluk en Stefano's dwarslaesie.

Doordat ze samen al zoveel heftigs hebben meegemaakt, voelt het volgens Stefano alsof ze elkaar al veel langer kennen. Hij is zeker van zijn zaak: Stefano wil Merel voor altijd aan zijn zijde en dus richt hij zich eerst tot Julian (Cas Jansen), om als een heer om de hand van zijn dochter te vragen.

GTST-actrice reageert op kritiek leeftijdsverschil affaire: 'Je kijkt ook voor de tea'
Lees ook

GTST-actrice reageert op kritiek leeftijdsverschil affaire: 'Je kijkt ook voor de tea'

Zoals het een bezorgde vader betaamt, wijst Julian Stefano op hun leeftijdsverschil en het onzekere toekomstperspectief. Toch geeft hij groen licht aan zijn mogelijk toekomstige schoonzoon, zodat Merel zelf de beslissing kan maken. Iets wat opa Henk (Johnny Kraaijkamp jr.) niet begrijpt. "Trouwen?! Zijn ze helemaal gek geworden? Hoelang kent ze die gozer?" briest hij als Julian hem het nieuws later toevertrouwt.

Ook Janine heeft er zo haar bedenkingen bij, maar rolt Stefano met liefde naar de plaatselijke Lucardi om een mooie verlovingsring uit te zoeken. Vervolgens laat Stefano een romantische setting in de buitenlucht organiseren. Spoiler alert: Merel zegt ja, maar de twijfel straalt van haar gezicht af...

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Onlangs komt het heftige nieuws dat Bas Muijs eerder dit jaar is gegijzeld, mishandeld, afgeperst en beschoten met een spijkerpistool. Dit zijn de laatste details:

Lees meer over
Bas MuijsSophie BouquetGTST