LOOK WHAT YOU MADE ME DO

Taylor Swift twintig keer genomineerd voor Billboard Music Award

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTaylor Swift twintig keer genomineerd voor Billboard Music Award
RTL

Taylor Swift heeft met twintig nominaties de meeste kans om volgende maand met een Billboard Music Award aan de haal te gaan. De 33-jarige zangeres heeft de meeste nominaties, voor SZA en Morgan die ieder zeventien keer kans maken.

Taylor maakt onder meer kans in de belangrijkste categorie Beste artiest. Ze heeft daarbij concurrentie van Drake, Luke Combs, Morgan Wallen en SZA. Ook dingt ze mee naar een award in de categorieën Beste vrouwelijke artiest, Beste radionummer en Beste producer van een nummer in de Hot 100, de befaamde hitlijst van Billboard.

Taylor Swift nu ook kussend in het openbaar gespot met vriend Travis Kelce
Lees ook

Taylor Swift nu ook kussend in het openbaar gespot met vriend Travis Kelce

Momenteel is Taylor al de vrouwelijke artiest met de meeste Billboard Music Awards in haar prijzenkast, namelijk 29. Het record van de meeste gewonnen prijzen staat op naam van Drake die er 34 heeft. De rapper is dit jaar veertien keer genomineerd voor een Billboard Music Award en kan dus zijn eigen record nog wat verder aanscherpen voordat de zangeres er mogelijk overheen gaat.

In totaal zijn er in 69 categorieën een award te vergeven. Dit jaar zijn er negen nieuwe categorieën toegevoegd, waaronder Beste K-Popalbum en Beste Rockduo/Rockgroep. De prijzen worden op 19 november uitgereikt.

Lees meer over
Taylor Swift