GEEN B&B, MAAR EEN HOTEL

Claudia uit B&B Vol Liefde duikt op in Hotel Hollandia

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Hotel Hollandia BNNVARA 04-11-2023Claudia uit B&B Vol Liefde duikt op in Hotel Hollandia
RTL

In alweer de zevende en tevens laatste aflevering van 'Hotel Hollandia' nodigt Paul de Leeuw (61), met het oog op de verkiezingen, D66-lijsttrekker Rob Jetten (36) uit. De presentator heeft ook nog een paar 'zwevende kiezers' uitgenodigd, maar neemt dit wel héél letterijk.

"Ik ben echt aan het strijden voor verandering van het onderwijs"

Paul heeft een vliegtuigmonteur uit Syrië, medium Liesbeth van Dijk en B&B Vol Liefde-deelnemer Claudia uitgenodigd in zijn programma als 'zwevende kiezers'. Claudia kennen we natuurlijk allemaal nog vanwege haar 'spiruwaliteit'-uitspraak, waardoor ze volledig viral gaat. Claudia is enorm veel met mindfullness bezig en in gesprek met Rob Jetten stelt ze dan ook voor dit ook op scholen toe te passen, omdat veel leerlingen een enorme prestatiedruk voelen.

"Ik ben echt aan het strijden voor verandering van het onderwijs", vertelt ze in de show van Paul de Leeuw. "Meditatie alleen al zou zoveel opleveren. (…) Dan hebben ze een toets, bijvoorbeeld in groep zeven, en dan zijn ze zó zenuwachtig. Als je mindfulness geeft voor de toets, dan worden ze rustig."

Hoe zit het nu tussen Dave en Simone van B&B Vol Liefde?
Lees ook

Hoe zit het nu tussen Dave en Simone van B&B Vol Liefde?

"Er zijn al zoveel ruzies en haat. Laten we gewoon in liefde met elkaar omgaan", vervolgt de realityster. "Als we met dat stuk al vanaf de kleuterschool gaan beginnen dan ben je al heel ver."

Claudia wil zaterdagavond nog niet vertellen op wie ze 22 november gaat stemmen. Ze blijft dan ook nog even een zwevende kiezer.

Kijk de aflevering van Hotel Hollandia met Claudia hier terug.

Lees meer over
Paul de LeeuwB&B Vol liefde