VOELT VERTROUWD

Nick Schilder over hereniging met Simon Keizer bij The Streamers: 'Heel leuk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNick Schilder over hereniging met Simon Keizer bij The Streamers: 'Heel leuk'
RTL

Nick Schilder (40) en Simon Keizer (39) gingen vorig jaar na zeventien jaar als muzikaal duo uit elkaar, maar werden onlangs tijdens een concert van The Streamers weer herenigd op het podium van GelreDome in Arnhem. In de YouTube-serie 'Release Reacties' van Radio 538 vertelt de artiest dat het 'heel leuk was' om weer samen op te treden.

"We treden er niet als duo op. Maar soms heb je wel een liedje dat je zingt met een aantal collega's en dat is gewoon hartstikke leuk om te doen"

Op de vraag hoe het concert was, antwoordt Nick: "The Streamers was echt een groot feest in het GelreDome. Sowieso omdat je dat met je collega's doet." Een van die collega's was dus Simon. Dat was 'heel leuk', geeft Nick toe. "We treden er niet als duo op. Maar soms heb je wel een liedje en dat zing je dan met een aantal collega's en dat is gewoon hartstikke leuk om te doen en ook goed om af en toe te blijven doen, denk ik."

Nick Schilder sluit songfestivaldeelname niet uit: 'Misschien ooit'
Lees ook

Nick Schilder sluit songfestivaldeelname niet uit: 'Misschien ooit'

Vorig jaar maakten Nick en Simon na maanden van geruchten bekend dat ze uit elkaar zouden gaan. Hun eerste top 10-hit was 'Pak Maar M'n Hand' in 2007. Daarna veroverden ze nog negen keer de koppositie van de Single Top 100 met hits als 'Hoe Lang?', 'Lippen Op De Mijne' en 'Julia'.

Lees meer over
Nick SchilderSimon KeizerThe Streamers