HET ROER OM

Ook Bridget Maasland waagt zich aan veelbesproken BN'er-sportregime

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOok Bridget Maasland waagt zich aan veelbesproken BN'er-sportregime
RTL

Bridget Maasland (49) heeft zich in navolging van onder anderen Isa Hoes (56), Heleen van Royen (58) en gravin Eloise (21) helemaal gestort op een inmiddels veelbesproken sport- en voedingsschema. Ze is nog maar net begonnen, maar de resultaten van haar voorgangers beloven veel goeds.

"Ik hou me er echt aan, maar het is soms wel eventjes puzzelen"

"De resultaten zijn echt fantastisch", vertelt Bridget over de lichamen van de andere BN'ers die zich al aan deze training, Dag Eén genaamd, hebben gewaagd. De organisatie is streng, maar belooft dan ook veel goeds. "Als we precies naar hun luisteren en precies doen wat zij zeggen, dan boekt het honderd procent resultaat." Voor deze methode moet Bridget haar hele leven omgooien. Zo staat ze voor het ochtendkrieken op om om 06.00 uur in de sportschool te staan en moet ze alles afwegen wat ze eet. "Ik hou me er echt aan, maar het is soms wel eventjes puzzelen."

Eloise van Oranje waagt zich aan bedenkelijke en vooral dure afslankmethode
Lees ook

Eloise van Oranje waagt zich aan bedenkelijke en vooral dure afslankmethode

Bridget is niet in haar uppie bezig met het strakke regime. "Ik doe het samen met Mees (haar 15-jarige zoon, red.). Die hoeft zich niet zo aan het voedingsschema te houden, maar wel aan mijn trainingsschema." Mees wil 'breder worden en groeien', omschrijft Bridget de motivatie van haar kind. "Het is een fantastische journey om samen met m'n kind te kunnen doen." 

Bridget vindt dat haar geest en lichaam 'een holistisch geheel' moet worden. "Je gaat bewuster in het leven staan. (...) Ik bedoel: ik loop ook wekelijks bij een psychiater, omdat ik me mentaal goed wil voelen. Eigenlijk werkt dat alleen maar als je ook aan de andere kant werkt." 

Je kunt de BLVD Podcast hieronder beluisteren. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering op Spotify

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Bridget MaaslandIsa HoesHeleen van RoyenEloise van OranjeDe BLVD PodcastPodcast