SLECHTE TIJDEN

Goede Tijden, Slechte Tijden neemt afscheid van geliefd personage

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLGoede Tijden, Slechte Tijden neemt afscheid van geliefd personage
RTL

'Goede Tijden, Slechte Tijden' doet zijn naam eer aan: er gebeurt nogal wat in Meerdijk momenteel. Deze keer moeten fans afscheid nemen van een geliefd personage.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

In de nieuwste aflevering van GTST, die nu op Videoland te zien is en donderdag op tv, zien we de familie Verduyn (verder) uiteenvallen. Saskia (gespeeld door Tamara Brinkman) is verliefd op de behandelend arts van dochter Demi. Ze kiest nu voor een scheiding van Julian en een leven met Dieter. En dat betekent dat kijkers afscheid van haar moeten nemen.

Eerder dit jaar is Tamara ook even afwezig. Samen met voormalig GTST-actrice Anouk Maas reist ze met een camper door Europa. Net als veel collega's heeft Tamara te maken met de flexwet, die acteurs zonder vast contract na twee jaar dwingt tot een stop van zes maanden. Helaas voor de fans heeft haar vertrek deze keer niets te maken met de flexwet.

Voormalig GTST-acteur Geert Hoes ernstig ziek: 'Sluipmoordenaar'
Lees ook

Voormalig GTST-acteur Geert Hoes ernstig ziek: 'Sluipmoordenaar'

Ook van Demi Verduyn hebben kijkers afscheid moeten nemen. Na haar revalidatie in het brandwondencentrum vertrekt ze onlangs samen met haar vlam Jesse en zoontje Tom naar Marokko. Noa Zwan, de actrice achter Demi, laat destijds aan RTL Boulevard weten dat ze 'heel hard heeft moeten huilen' na haar laatste scène.

Voor meer details over Saskia's vertrek: GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Tamara Brinkman© Feriet Tunc
Tamara Brinkman

In de maandtrailer is te zien dat de bewoners van Meerdijk een stormachtige november tegemoetgaan:

Lees meer over
Tamara BrinkmanGTST