HOLLY IS STILSTAAN

Opnames van serie over Patty Brard afgerond: Holly Mae Brood deelt beelden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLOpnames van serie over Patty Brard afgerond: Holly Mae Brood deelt beelden
RTL

De opnames voor de Videoland-serie die is gebaseerd op het leven van Patty Brard (68) zijn afgerond. Dat nieuws deelt Holly Mae Brood (28), die in de serie de jonge versie van Patty speelt, via Instagram.

"It's a wrap"

'The end. Patty, staat erop!' schrijft Holly bij een reeks behind the scenes beelden die zijn gemaakt tijdens de opnames. 'It's a wrap', vervolgt ze.

Wat Holly betreft heeft ze gewerkt met de 'fijnste, liefste hardwerkendste crew ooit'. De actrice belooft dan ook dat ze haar volgers 'snel meer leuks' kan laten zien.

Patty Brard hoopt dat publiek kracht put uit serie over haar leven
Lees ook

Patty Brard hoopt dat publiek kracht put uit serie over haar leven

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De serie over Patty wordt gemaakt door Will Koopman. Holly speelt Patty in haar vroegere jaren, waarin ze wereldwijd succes kende met de band Luv'. Eva van de Wijdeven kruipt óók in de huid van Patty. Zij speelt juist de oudere versie van de tv-diva.

Patty noemde het maken van de serie eerder al een droom die uitkomt. Volgens haar gaat het om haar 'volledige leven' dat in beeld wordt gebracht. "Geen stukjes, maar de volledige taart. De oude taart." In de video hieronder vertelt ze daar meer over.

Lees meer over
Holly Mae BroodPatty Brard