SHAKE IT OFF

Travis Kelce viert Thanksgiving niet samen met Taylor Swift

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesTravis Kelce viert Thanksgiving niet samen met Taylor Swift
RTL

Travis Kelce (34) viert Thanksgiving donderdag zonder zijn vriendin Taylor Swift (33). In de podcast 'New Heights', die hij samen met zijn broer Jason heeft, vertelt de American footballspeler dat hij op de feestdag niemand om zich heen zal hebben.

"Ik ga lekker naar de KFC, want er komt hier niemand langs"

"Ik ga lekker naar de KFC, want er komt hier niemand langs", vertelt hij over zijn dinerplannen voor Thanksgiving. Het aanbod van zijn broer om 'even snel' langs te komen in Philadelphia bij zijn gezin, slaat Travis af. Hij heeft met zijn team Kansas City Chiefs afgelopen weekend al een beetje Thanksgiving gevierd, en volgens de tight end was dat 'geweldig'.

Zoenende Taylor Swift en Travis Kelce vliegen het internet over
Lees ook

Zoenende Taylor Swift en Travis Kelce vliegen het internet over

Waarom de American footballspeler de Amerikaanse feestdag alleen viert, zegt hij niet. Mogelijk heeft het te maken met de drukke agenda die hij en zijn vriendin momenteel hebben. De Amerikaanse zangeres heeft vrijdag, zaterdag en zondag nog een paar optredens in São Paulo (Brazilië), waar ze het Zuid-Amerikaanse deel van haar wereldtournee afsluit. Zelf moet hij op zondag ook weer aan de bak, hij speelt dan uit in Nevada tegen de Las Vegas Raiders.

Lees meer over
Taylor Swift