BLANK SPACE

Taylor Swift nodigt familie van overleden fan uit bij concert

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesTaylor Swift nodigt familie van overleden fan uit bij concert
RTL

Taylor Swift (33) heeft de familie van een 23-jarige fan die is overleden voor haar concert in Rio de Janeiro uitgenodigd om een concert van haar bij te wonen. De nabestaanden van Ana Clara Benevides hebben een show van Taylor in Saõ Paulo bijgewoond. Beelden van een backstage-ontmoeting zijn online te zien.

Vlak voor de show in Rio de Janeiro werd Ana onwel. Op weg naar het ziekenhuis overleed ze. De politie in de Braziliaanse stad doet onderzoek naar het handelen van de organisatie. Er wordt gekeken of entertainmentbedrijf T4F zich schuldig heeft gemaakt aan het in gevaar brengen van mensenlevens. Concertbezoekers mochten het stadion niet in met flessen water ondanks de extreme hitte in de Braziliaanse stad.

Op de dag van het concert bedroeg de gevoelstemperatuur ruim 58 graden. Naast dat er dus een bezoeker overleed, vielen nog eens duizend andere mensen flauw.

Concerten Taylor Swift in Saõ Paulo krijgen ook extra maatregelen
Lees ook

Concerten Taylor Swift in Saõ Paulo krijgen ook extra maatregelen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Taylor heeft al meermaals stilgestaan bij het noodlottige incident. Zo heeft ze na het overlijden van Ana een liedje voor haar gezongen tijdens een van haar optredens. Ook deelde de zangeres een brief op social media, waarin ze schreef het incident erg te betreuren.

Lees meer over
Taylor Swift