WIE HEBBEN WE SENDAR?

Jasmine Sendar licht tipje van de sluier op over soapdochter in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykJasmine Sendar licht tipje van de sluier op over soapdochter in GTST
RTL

De makers van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' nemen hun tijd met het ontvouwen van het verhaal van fysiotherapeut Elisa (Jasmine Sendar, 46). Zo weten kijkers pas net dat ze een dochter heeft. En over die dochter verklapt de actrice vast een kleinigheid.

"Mijn dochter komt eraan. En je zult het merken ook dat ze er is"

Als Jasmine in een Q&A op de Instagram-pagina van GTST wordt gevraagd naar haar soapdochter, die onlangs spacebrownies bakt waardoor half Meerdijk aan het trippen en kotsen slaat, antwoordt ze: "Mijn dochter komt eraan. En je zult het merken ook dat ze er is." 

Jasmine Sendar wordt de reddende engel van Meerdijk in GTST
Lees ook

Jasmine Sendar wordt de reddende engel van Meerdijk in GTST

Elisa, die ondanks haar open karakter nog een enigszins mysterieus personage in Meerdijk is, speelt nu al een belangrijke rol in het leven van enkele Meerdijkers. Zo helpt ze Stefano Sanders (Bas Muijs) - die half verlamd is door een dwarslaesie - met trainen, in opdracht van Ludo (Erik de Vogel). Ook lijkt er een romance op te bloeien met Julian (Cas Jansen) na zijn breuk met Saskia (Tamara Brinkman). Over haar verleden laat ze slechts mondjesmaat iets los. Zo heeft ze gebroken met de vader van haar dochter.

Sommige kijkers vermoedden eerder nog een verband tussen Elisa en Mats (Rowan Veltman), de dakloze jongen over wie Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga) zich ontfermen. Wie de soapdochter van Jasmine Sendar precies gaat spelen, is nog niet duidelijk. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Deze geliefde Meerdijkers keren in december terug in Meerdijk: 

Lees meer over
Jasmine SendarGTST