SCHEER JE WEG

Thijs Boermans deelt pijnlijk detail over GTST-scène met Ludo Sanders

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykThijs Boermans deelt pijnlijk detail over GTST-scène met Ludo Sanders
RTL

Thijs Boermans (27) heeft inmiddels bijna een jaar geleden zijn debuut gemaakt in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Als advocaat Jonathan mag hij meerdere scènes spelen met soapgodfather Ludo (Erik de Vogel, 62). In zijn podcast 'Borrelpraat' onthult Thijs een saillant detail over een van die fragmenten.

"Toen liep ik de hele dag daar met brandwondengel te spelen"

"Ik heb weleens een keer die fout gemaakt dat het verkeerd ging", begint Thijs als het gesprek plotseling over het scheren van de intieme zones gaat. "Iets te onbesuisd daar bezig geweest. Toen liep ik de hele dag daar met brandwondengel te spelen. Ik kijk gewoon Ludo aan in de Rozenboom en kan kun je je gewoon niet focussen." 

Thijs Boermans maakt onstuimig debuut in GTST: 'U bent mijn vader'
Lees ook

Thijs Boermans maakt onstuimig debuut in GTST: 'U bent mijn vader'

Het personage van Thijs krijgt het nodige voor zijn kiezen in Meerdijk. Na zijn vader is Jonathan nu ook zijn moeder verloren, die in de gevangenis zat wegens het veroorzaken van de kettingbotsing uit de zomercliffhanger. De buitenechtelijke zoon van Henk (Johnny Kraaijkamp jr.) zint op wraak, aangezien het erop lijkt dat Ludo iets met de dood van zijn moeder te maken heeft. 

We spraken Thijs over zijn rol in GTST. Wat blijkt: zijn soapvader en zijn echte vader kennen elkaar van vroeger.

Lees meer over
Thijs BoermansErik de VogelGTST