SELLING GARBAGE

Kanye West schakelt Jason uit Selling Sunset in om bouwval te verkopen voor 53 miljoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/ GettyKanye West schakelt Jason uit Selling Sunset in om bouwval te verkopen voor 53 miljoen
RTL

Kanye West (46) heeft zijn huis in Malibu te koop gezet voor een schamele 53 miljoen euro. Aan makelaar Jason Oppenheim (46), bekend van de Netflix-serie 'Selling Sunset' de taak om het stulpje te verkopen. En dat kan nog eens lastiger worden dan gedacht.

"Dat creëert een ongelooflijk zeldzame kans om dit huis te restaureren naar je eigen wensen"

Je zou namelijk verwachten dat je voor 53 miljoen dollar een instapklare luxueuze villa mag betrekken, maar niets ins minder waar. Kanye heeft het huis namelijk wel gekocht, maar ook volledig gestript. Het onderkomen heeft momenteel niet eens ramen of elektriciteit, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Kanye West opnieuw in opspraak: vergelijkt zichzelf met Jezus en Hitler
Lees ook

Kanye West opnieuw in opspraak: vergelijkt zichzelf met Jezus en Hitler

Een paar jaar geleden heeft de rapper het huis gekocht voor 57 miljoen dollar, dus hij maakt mogelijk nog verlies ook. Tenzij Jason Oppenheim natuurlijk een zeer goede deal voor hem regelt.

Een glad makelaarspraatje heeft Jason al klaar. "De afwerkingen zijn verwijderd, maar dat creëert een ongelooflijk zeldzame kans om dit huis op het water te kopen, met de mogelijkheid om het te restaureren naar je eigen wensen, met moderne technologie." Of de verkoop van Kanye's huis te zien zal zijn in een nieuw seizoen van Selling Sunset is nog niet duidelijk.

Lees meer over
Kanye West