NIET ALTIJD ROSEGEUR EN MANESCHIJN

Amy Rose van Winter Vol Liefde in tranen in de Zwitserse bergen: 'Ik ben zo bang'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Amy Rose van Winter Vol Liefde in tranen in de Zwitserse bergen: 'Ik ben zo bang'
RTL

Amy Rose heeft er na haar deelname aan 'Winter vol Liefde' geen gras over laten groeien. Ze heeft haar koffers gepakt en woont inmiddels alweer een tijdje samen met Saul in Zwitserland. Hoewel ze het hier hartstikke naar haar zin heeft, blijkt er één ding te zijn waar ze maar niet aan kan wennen, zo laat ze zien in een video op TikTok.

In Winter Vol Liefde wordt al duidelijk dat Amy Rose en Saul allebei gek op skiën zijn. Je zou dan ook denken dat Amy Rose qua hoogtes inmiddels wel wat gewend is, maar dit blijkt niet helemaal waar te zijn. Als ze afgelopen weekend een hiketocht door de Zwitserse bergen maakt, staat ze doodsangsten uit. 

Amy Rose van Winter Vol Liefde blaast sneeuwchallenge nieuw leven in
Lees ook

Amy Rose van Winter Vol Liefde blaast sneeuwchallenge nieuw leven in

Aan het begin lijkt alles nog koek en ei te zijn en zien we een enthousiaste Amy Rose al zingend door de bergen wandelen. Niet veel later is de sfeer compleet omgeslagen: Amy Rose is compleet overstuur en heeft zelfs persoonlijke begeleiding nodig om de tocht te kunnen afmaken. 'POV: je komt er achter dat je enorme hoogtevrees hebt, maar je woont in Zwitserland', schrijft ze bij de video. 'Zo bang!' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gelukkig beleven Amy Rose en Saul ook genoeg gelukkige momenten samen: 

Lees meer over
Winter Vol Liefde