GECENSORIERD

Ouders vrouw Kanye West van streek na pikante foto's: herkennen dochter niet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesOuders vrouw Kanye West van streek na pikante foto's: herkennen dochter niet
RTL

Voor de ouders van Bianca Censori (29) lijkt de maat vol te zijn. Regelmatig verschijnen er pikante foto's van de vrouw van Kanye West (46) en daar hebben papa en mama Censori schoon genoeg van. Dat laat een bron weten aan de Amerikaanse nieuwssite 'Daily Mail'.

"Haar ouders zijn hier zo van van streek omdat ze haar niet herkennen"

De ouders van Bianca Censori zouden geschokt zijn na het zien van nieuwe beelden van hun meer dan eens bijna naakte dochter in het openbaar. Daily Mail schrijft dat dit hun bezorgdheid versterkt dat zij 'gecontroleerd' wordt door haar man Kanye. Op beelden is te zien dat ze niets anders draagt dan een doorzichtige regenjas en kniehoge zwarte laarzen. "Bianca lijkt duidelijk niet te beseffen dat wat ze droeg niet alleen walgelijk is en een slecht voorbeeld stelt, maar dat ze ook mogelijk de wet overtreedt", zegt de bron. 

"Ondertussen is Kanye bedekt met vijf lagen kleding. En toen zijn vrouw het koud leek te hebben terwijl ze naakt en in plastic gewikkeld was, bood hij haar niet eens een van zijn capes aan." Onder de grote cape van Kanye draagt hij nog een zwarte jas, joggingbroek en leren handschoenen. Verder heeft hij een zwart gezichtsmasker op. 

Kanye West zet zijn vrouw op haar 29e verjaardag in het zonnetje
Lees ook

Kanye West zet zijn vrouw op haar 29e verjaardag in het zonnetje

De bron gaat verder: "Haar ouders zijn zo van streek omdat ze haar niet herkennen. Ze zou dit niet doen tenzij ze gecontroleerd werd." De rapper lijkt de volledige controle te willen hebben over wat zijn vrouw draagt. "Kanye probeert van Bianca een radicale versie van Kim Kardashian te maken, bijna een Kim 2.0," beweert de bron. 

Eerder reageerden ook fans al geschokt om de intieme kiekjes die Kanye van zijn vrouw op zijn Instagram deelde. Draag droeg ze een piepklein stringetje en een nietsverhullend bovenstukje. Veel fans maakten zich na het zien van die foto's zorgen om Bianca. Waar zij het vooral over eens lijken te zijn, is dat Kanye moet stoppen met het delen van dit soort foto's en zich moet focussen op zijn nieuwe album. 

Het is bepaald niet de eerste keer dat de rapper in opspraak komt. Ruim twee maanden geleden waren de ogen op hem gericht vanwege uitspraken waarin hij zich met Jezus en Hitler vergelijkt. 

Lees meer over
Kanye West