LONG GTSTIME NO SEE

GTST hint op terugkeer van dit personage

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykGTST hint op terugkeer van dit personage
RTL

Dat er momenteel opnames op Curaçao zijn weten 'GTST'-fans inmiddels wel, maar waarom precies? Babette van Veen (55) en Everon Jackson Hooi (41) lichten een tipje van de sluier op.

Vorige week vertrokken Jette van der Meij en Caroline De Bruijn met een dik script richting Bon Bini Curaçao. Wat voor verhaallijn gaat zich daar toch afspelen? "Is dit een honeymoon?" speculeert Babette, die als Linda Dekker natuurlijk allang weet wat eraan komt, mee in een video op Instagram. "Of komt er hier een oude bekende de zee uitgelopen?"

Of dit een onaangename verrassing in de vorm van ex betreft net als in Ex On The Beach, moet nog blijken. Everon hint als Bing echter op een gezelligere rendez-vous. "Ga je met me mee, want mijn vader zit op dat cruiseschip", zegt hij tegen Babette. En dat is natuurlijk de enige echte Stanley (Kenneth Herdigein), die vorig jaar samen met Marwan (Hassan Slaby) Meerdijk verliet om als zanger aan de slag te gaan op zo'n cruiseschip.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

GTST deelt backstagebeelden van opnames op Curaçao
Lees ook

GTST deelt backstagebeelden van opnames op Curaçao

Kijkers vermoeden dat de opnames op Curaçao ter ere van de 7000ste aflevering van GTST of de zomercliffhanger is. We spraken Jette van der Meij en Caroline De Bruijn voor vertrek op het vliegveld: 

Lees meer over
Babette van VeenEveron Jackson HooiGTST