ALL BY MYSELF

Tatiana trots op zichzelf door Meer dan Verwacht: ‘Toch wel knap'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© EOTatiana trots op zichzelf door Meer dan Verwacht: ‘Toch wel knap'
RTL

Als er iemand is die erg geliefd is bij de kijkers van 'Meer dan verwacht', dan is het wel de alleenstaande drielingmoeder Tatiana. In het programma is duidelijk te zien dat ze te maken krijgt met de nodige tegenslagen, maar toch komt ze overal weer bovenop. In een interview met 'Kek Mama' vertelt ze dat het programma er ook voor heeft gezorgd dat ze zelf wat trotser naar zichzelf is gaan kijken.

"Ik ben gewoon Tatiana, ik heb geen filter"

Na elke aflevering van Meer dan verwacht vliegen de complimentjes Tatiana om de oren. Vooral het feit dat veel vrouwen aangeven dat ze een inspiratiebron voor hun is, grijpt Tatiana aan. "Dat motiveert mij juist weer om door te gaan. Ik vind het fijn dat ik met mijn video’s andere moeders een fijne dag kan geven. Ze helpen relativeren of laten lachen. Gewoon door mezelf te zijn. Ik ben gewoon Tatiana. Ik heb geen filter."

Tatiana zet tattoo voor drieling in Meer dan verwacht: 'Ik vecht voor mijn kinderen'
Lees ook

Tatiana zet tattoo voor drieling in Meer dan verwacht: 'Ik vecht voor mijn kinderen'

Juist door het programma realiseert ze zich dat ze best wel wat trotser op zichzelf mag zijn. "In het dagelijks leven denk ik niet: oh wat zwaar, maar als ik het terugkijk vind ik het wel heel knap van mezelf. Zo van, dat doet ze maar wel ff. Ondanks dat het over mezelf gaat. Ik voel heel sterk dat we met z’n vieren een team zijn. In het programma zie je dat wel echt terug. Ik hoop dat het voor die meiden later een mooi document is."

Op de vraag of ze nog open staat voor een man, reageert ze weifelend. "Ik weet het niet. Ik hoop ooit van wel, maar ik ben me ook wel heel bewust van het aantal kinderen. Drie, wie wil dat nou? Ik hoop wel dat ik ooit nog heel erg verliefd mag worden. Al is de liefde naar mijn dochters zo groot, dat ik ook niet weet of er ruimte genoeg over is."

Nieuwsgierig naar het hele interview met Kek Mama? Klik dan hier

Lees meer over
Meer dan verwacht