TUSSEN NEUS EN OPGESPOTEN LIPPEN

Stiefdochter Kourtney Kardashian bijt van zich af na geruchten over cosmetische ingrepen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images Stiefdochter Kourtney Kardashian bijt van zich af na geruchten over cosmetische ingrepen
RTL

Alabama Barker (18), de dochter van Travis Barker (48), krijgt op Instagram regelmatig kritiek op haar uiterlijk. Sommige mensen vinden dat ze te veel make-up draagt en er ouder uitziet dan ze eigenlijk is. Afgelopen weekend krijgt ze opnieuw een onaardige opmerking naar haar hoofd geslingerd. Alabama besluit om het er niet bij te laten.

"Alles aan mij is echt, behalve mijn lippen"

Als Alabama vrijdag meerdere kiekjes van zichzelf in haar bikini plaatst, krijgt ze opnieuw een storm van kritiek over zich heen. Meerdere mensen spreken het vermoeden uit dat ze veel aan haar uiterlijk heeft veranderd. 'Dit kind heeft op veel te jonge leeftijd al heel veel cosmetische ingrepen laten doen. Ik hoop dat ze er niet te ver in gaat, want ze ziet er nu nog goed uit', reageert iemand.

Alabama besluit dit niet zomaar over zich heen te laten gaan. 'Ik waardeer de liefde', reageert ze. 'Alles aan mij is echt, behalve mijn lippen. Dus accepteer nu maar gewoon het feit dat ik van nature prachtig ben', bitst ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Travis Barker zet jarige dochter Alabama in het zonnetje
Lees ook

Travis Barker zet jarige dochter Alabama in het zonnetje

Het is niet de eerste keer dat de dochter van Travis Barker op kritiek reageert. Eerder vertelt ze al aan E! News dat ze het gevoel heeft dat mensen hun eigen onzekerheid op haar projecteren. "Ik vind dat verschrikkelijk voor hen en ik wens ze het beste. Als mensen zo tegen je doen, kun je maar beter er niet te veel mee bezig zijn en gewoon doorgaan."

Travis en Kourtney zijn in 2022 in het huwelijksbootje gestapt. Tijdens de grote dag wordt er een bijzondere dresscode gehanteerd, wat volgens Nikkie Plessen wat weg heeft van The Addams Family.

Lees meer over
Kourtney KardashianTravis Barker