Stapelbed & Breakfast

Bed & Breakfast-deelnemer dondert uit stapelbed in muzikale B&B

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NPO 1/Omroep Max - screenshot van Bed & Breakfast 19-03-2024Bed & Breakfast-deelnemer dondert uit stapelbed in muzikale B&B
RTL

In 'Bed & Breakfast' staan weer drie unieke B&B's centraal. De eigenaren logeren bij elkaar en dat is voor sommigen een bijzondere ervaring. Een van de deelnemers valt zelfs uit het stapelbed van een muzikale B&B.

"Fijn dat we een bed hebben dat gelijkvloers is"

Joys en Marco zijn echte muziekliefhebbers en runnen in een rijtjeswoning in Noord-Brabant een muzikale bed and breakfast. Het stel houdt enorm van rock-'n-roll en het kroegleven en daar is hun B&B dan ook op geïnspireerd. De twee kamers zijn niet aan de grote kant, maar de ruimte wordt zorgvuldig benut. 

Kijkers onder de indruk van sprookjesachtige Bed & Breakfast
Lees ook

Kijkers onder de indruk van sprookjesachtige Bed & Breakfast

In de ene kamer staat een niet al te groot tweepersoonsbed en in de andere kamer zijn twee stapelbedden geplaatst. Kijkers van het programma laten op X weten dat het meer lijkt op een 'gestapeld konijnenhok'. Aan Yvonne en Hein de eer om in die kamer te overnachten. 

Hein en Yvonne vinden het een bijzondere bed and breakfast, maar zien ook nadelen wanneer Hein het licht uit wil doen. Hij valt namelijk uit het stapelbed. Op het moment dat Hein het bed weer inkruipt, stoot hij zijn hoofd. De twee lachen het uit. "Geen pijn meer?" vraagt Yvonne. "Nee, het viel reuze mee", lacht Hein. Yvonne slaapt onder en dat is bijna op de grond. "Fijn dat we een bed hebben dat gelijkvloers is." Ondanks het ongemak, betaalt het stel de eigenaren niet minder dan de vraagprijs van 72 euro. 

Bed & Breakfast zie je elke dinsdag om 20.30 uur op NPO 1 en kijk je hier terug

Lees meer over
Bed & Breakfast