Marwanhopig

Het getroebleerde liefdesleven van Marwan in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLHet getroebleerde liefdesleven van Marwan in GTST
RTL

Het zit Marwan (Hassan Slaby, 37) niet mee in de liefde in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In zijn vier jaar in het soapdorp heeft-ie al behoorlijk wat pech gehad op dat vlak. Van een ongewenst kind en gedumpt worden voor een andere vrouw tot de geheime affaire met zijn baas: het liefdesleven van de bad boy van Meerdijk in vogelvlucht.

Vruchtbare onenightstand met Demi 

Marwan El Amrani was nog maar net in Meerdijk toen hij een minderjarig meisje bezwangerde. Dat was Demi Verduyn (Noa Zwan), die beweerde dat ze achttien jaar was, terwijl ze nog maar vijftien lentes jong was. Een onenightstand met grote consequenties: Demi raakte zwanger en besloot het kind te houden. Een grote schok voor Marwan, die als ladies man nog helemaal niet klaar was voor het vaderschap en verder ook niks met Demi wilde. Lang verhaal kort: zoontje Tom werd geboren en Demi en Marwan gingen een co-ouderschap aan. Eind goed, al goed? Mweh, want daarna liet Marwan zijn oog vallen op Demi's zus...

Het roerige liefdesleven van Stefano Sanders in GTST onder de loep
Lees ook

Het roerige liefdesleven van Stefano Sanders in GTST onder de loep

Verboden liefde met Merel 

Na alle kopzorgen rondom de tienerzwangerschap van Demi, kroop het bloed waar het niet gaan kon. Merel werd verliefd op de vader van haar neefje en vice versa. De twee hielden hun relatie lange tijd stil, omdat dat het hart van Demi - die nog lange tijd gevoelens had voor Marwan - zou breken. Sprong vooruit: de romance kon niet langer geheim blijven en kreeg de zegen van Demi, maar toen kwam Lynn (Noël van Kleef) in beeld.

Liefdesdriehoek met Lynn 

Lynn, de huishoudster van Ludo en Janine, betekende de coming-out van Merel als biseksueel terwijl ze nog een relatie met Marwan had. Ze verliet hem voor Lynn en daarmee was zijn ego behoorlijk gekrenkt. Hij belandde in een neerwaartse spiraal. Er volgden onenightstands en roekeloos gedrag, waardoor-ie zelfs een nacht in de cel moest doorbrengen. Gelukkig kwam Marwan weer op het rechte pad en vond hij zijn roeping als de manager van Stanley, de vader van Bing. Begin 2023 zwaaide Meerdijk hem uit toen hij samen met Stanley op een cruise ging werken. Maar niet voor al te lang.

Geheime affaire met Tamara

Daar was-ie weer, na ruim een half jaar afwezigheid. Marwan zette in december opnieuw voet in Meerdijk, terwijl Demi met hun zoon nog steeds op rondreis is. Met een promotie van afwassen tot manager bij De Rozenboom zit Marwan redelijk gebakken, maar kijkers zagen recent het begin van weer een 'verboden' liefdesverhaallijn. Ditmaal is het zijn leidinggevende, Tamara (Ortál Vriend), die Marwans hart sneller laat kloppen. De restaurantmanager duikt na zijn vele avances met Marwan tussen de lakens, maar blijkt gewoon een man thuis te hebben zitten en speelt behoorlijk hard to get. Staat Marwan weer een gebroken hart te wachten, of schiet Cupido dit keer op onconventionele wijze toch echt raak? 

Ondertussen is ook bekend geworden dat ex Merel samen met haar nieuwe liefde Stefano Sanders binnenkort weer terugkeert in Meerdijk. Hoe gaat die rendez-vous zijn?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland. 

Ook het liefdesleven van Nola kent een stroeve start en dat heeft alles te maken met Troj. We spraken acteur Mingus Claessen over zijn personage:  

Lees meer over
Hassan SlabySophie BouquetNoa ZwanGTST