Nog een GTSTienermoeder?

Zwangerschapstest in maandtrailer GTST roept vraagtekens op

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLZwangerschapstest in maandtrailer GTST roept vraagtekens op
RTL

In april staat er weer een hoop te gebeuren in Meerdijk. Eén specifiek voorwerp in de nieuwe maandtrailer ontketent een hoop speculatie onder 'GTST'-kijkers, want van wie is die zwangerschapstest toch?

"Zou het de test van Shanti zijn, of toch stiekem van Nola?"

Troj (Mingus Claessen) is nog maar net in Meerdijk, maar is nu al een hoofdpijndossier voor Bing (Everon Jackson Hooi) en Nina (Marly van der Velden). Nadat hun zestienjarige Nola (Noa Jacobus) in het ziekenhuis belandde met een alcoholvergiftiging nadat zij en Troj een afspraakje hadden, staat haar ouders een mogelijk nog grotere schok te wachten. Kijkers sluiten aan de hand van de maandtrailer namelijk niet uit dat er na die van Demi (Noa Zwan) opnieuw een tienerzwangerschap komt. 

In de maandtrailer is te zien hoe Bing in CS een zwangerschapstest vindt. "Wat is dit?" vraagt hij aan Nina. Fans speculeren er op Instagram lustig op los. 'Zou het de test van Shanti zijn, of toch stiekem van Nola?' schrijft een van hen. 'Ik denk van Nola, want die van Shanti was blauw', reageert een oplettende kijker. 'Die van Shanti was blauw en deze roze', valt een ander diegene bij.

De zwangerschapstest van Shanti in GTST© RTL
De zwangerschapstest van Shanti in GTST

Je kunt de maandtrailer inclusief roze (!) zwangerschapstest, waar óók nog twee streepjes op te zien zijn, hieronder bekijken.

Fans kunnen zich al bijna gaan opmaken voor de zomercliffhanger van GTST. Die was jarenlang pas in juli te zien, maar de Meerdijkers lijken steeds vroeger van hun vakantie te kunnen gaan genieten. Dit jaar is de zomercliff op donderdag 30 mei te zien bij RTL 4. Videoland-kijkers kunnen het een week daarvoor, op 23 mei, al zien. 

RTL liet onlangs los dat het een 'emotionele avond' belooft te worden en een 'onverwachte aankondiging het hele dorp tot tranen zal roeren'... 

Mingus Claessen sprak met RTL Boulevard over zijn rol als Troj: 

Lees meer over
Noa JacobusBertrie WierengaGTST