Geheim van de chef

Anna Drijver is betere kok sinds ze moeder is: 'Wilde minder buiten de deur eten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAnna Drijver is betere kok sinds ze moeder is: 'Wilde minder buiten de deur eten'
RTL

Het krijgen van kinderen is voor Anna Drijver (40) de motivatie geweest om beter te leren koken. Dat vertelt de actrice in een interview met 'LINDA.'. "Ik ben wel echt beter gaan koken sinds ik moeder ben. Ik wilde minder buiten de deur eten en een betere kok worden", aldus Anna.

“We eten vroeg, rond zes uur, de kinderen hebben dan echt trek"

Haar kinderen halen zich soms in het hoofd dat ze bepaalde dingen niet lusten. "Maar over het algemeen zijn het uitstekende eters", deelt Anna.

Het gezin van Anna en Benja Bruijning eet vaak 'vroeg'. "Rond zes uur, de kinderen hebben dan echt trek. En Benja en ik ook, eerlijk gezegd. We maken geregeld een enorme pan tomatensaus waar we dan een paar dagen mee doen."

Anna Drijver drukt haar stempel op Netflix: 'Word op gekke plekken herkend'
Lees ook

Anna Drijver drukt haar stempel op Netflix: 'Word op gekke plekken herkend'

In die tomatensaus zit vegetarisch gehakt, tomaten uit blik, aubergine en courgette, wortel, en een heleboel Italiaanse kruiden", legt Anna uit. De eerste avond eet het gezin dat met pasta en kaas erover. "Gezellig ook als er mensen mee-eten. De buren, of vriendjes of vriendinnetjes van de kinderen", vertelt Anna.

Twee dagen later maakt Anna van de saus die over is een ruime bak lasagne. "Gewoon met bechamelsaus en kaas. Vaak houd ik daar ook nog de helft van over, wat ik dan weer in de vriezer zet. Zo eten we makkelijk drie dagen van één pan saus."

Lees meer over
Anna Drijver