Mollenstreken

Linda de Mol opnieuw innig knuffelend gespot met Jeroen Rietbergen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Linda de Mol opnieuw innig knuffelend gespot met Jeroen Rietbergen
RTL

Sinds bekend is dat Jeroen Rietbergen (53) een aandeel heeft gehad in het 'The Voice'-schandaal, is zijn liefdesrelatie met Linda de Mol (59) een heikel punt. Nadat Jeroen bekende zich schuldig gemaakt te hebben aan grensoverschrijdend gedrag, kondigde Linda aan hun jarenlange relatie te beëindigen. Toch blijven de geruchten dat ze weer samen zijn aanhouden. 'Story' deelt woensdag de nieuwe editie van het blad op social media, met op de cover een verstrengelde Linda en Jeroen.

Het is niet de eerste keer sinds het The Voice-schandaal dat Linda en Jeroen samen gespot zijn, maar de laatste foto's van het stel zijn wel alweer van een tijdje geleden. Op de cover van Story zijn drie foto's van de presentatrice en muziekmaker te zien, waarop zij in een open weide lopen tijdens het uitlaten van de hond. 

Linda de Mol doet boekje open over privéleven in jubileumeditie: 'Gebroken hart'
Lees ook

Linda de Mol doet boekje open over privéleven in jubileumeditie: 'Gebroken hart'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op de beelden houden Linda en Jeroen elkaar stevig vast. De twee staan vrolijk lachend op de kiekjes. Het is niet bekend of zij zich bewust waren van de aanwezigheid van een fotograaf. Wanneer de foto's gemaakt zijn, is evenmin duidelijk. RTL Boulevard heeft het management van Linda gevraagd om een reactie, maar dat laat weten geen uitspraken te doen over privézaken.

Eerder werden Linda en Jeroen ook al innig samen gespot. De presentatrice liet bovendien al eens weten dat ze nog 'wat uit te zoeken' had met Jeroen. Beelden van toen zie je in de video hieronder.

Het Openbaar Ministerie maakte een tijd terug al bekend dat Jeroen wordt vervolgd voor een zedenfeit uit februari 2018. Een oud-kandidate van The Voice of Holland heeft aangifte tegen hem gedaan. Een datum voor de zedenzaak is nog altijd niet bekend.

Lees meer over
Linda de MolJeroen Rietbergen