Het is maar een getal

Walter uit B&B Vol Liefde reageert op ophef rondom leeftijdsverschil nieuwe liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWalter uit B&B Vol Liefde reageert op ophef rondom leeftijdsverschil nieuwe liefde
RTL

Walter Spangenberg (55), bekend van zijn deelname aan het televisieprogramma 'B&B Vol Liefde', heeft weer het geluk in de liefde gevonden. Over het leeftijdsverschil tussen de twee, Anna Linde is 27 jaar, wordt veel gespeculeerd. In gesprek met RTL Boulevard deelt hij zijn gedachten hierover.

"We gaan niet nadenken over wat goed is en wat niet goed is"

Vorige week maakte Walter vol trots zijn nieuwe relatie met de zangeres wereldkundig. Walter en Anna Linde hebben bij elkaar 'diepe en oprechte liefde' gevonden. Voor de mensen die niet goed reageren op het leeftijdsverschil van 28 jaar heeft het koppel nog een boodschap. "We gaan niet nadenken over wat goed is en wat niet goed is", vertellen ze in onderstaande video aan Aran Bade. "Ik voel totaal niet dat Walter een stuk ouder is dan ik", vult Anna Linde aan. 

Buurman van Walter uit B&B Vol Liefde doet mee aan nieuw seizoen
Lees ook

Buurman van Walter uit B&B Vol Liefde doet mee aan nieuw seizoen

Met zijn bijzondere tantradans maakte Walter vorig seizoen een onuitwisbare indruk op de kijkers van B&B Vol Liefde. Dit avontuur bracht verschillende dames naar zijn bed and breakfast in Frankrijk. Claudia en Anne arriveerden als eersten, maar ondanks hun energetische harmonie voelde Walter geen fysieke klik met de vrouwen. Ook Corina en Alexandra vertrokken al na enkele dagen. Kortom: geen van hen wist zijn hart te veroveren.

Anna Linde lukte dat wel. De verliefde kiekjes spreken voor zich:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Walter SpangenbergB&B Vol liefde