The show must go Jackson

Makers van Michael Jackson-film mogen op Neverland draaien

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMakers van Michael Jackson-film mogen op Neverland draaien
RTL

De makers van de speelfilm over het leven van Michael Jackson mogen opnames maken op het landgoed Neverland, waar de zanger woonde. Dat meldt de website 'Music News' zondag. De crew, bestaande uit zo'n driehonderd mensen, strijkt binnenkort neer op het terrein.

De film, die de titel Michael krijgt, wordt geregisseerd door Antoine Fuqua. Fuqua maakte eerder hits als Training Day en The Equalizer. De hoofdrol wordt gespeeld door Jaafer Jackson, de neef van de in 2009 overleden wereldster.

Kinderen en moeder Michael Jackson kunnen voorlopig niet bij geld
Lees ook

Kinderen en moeder Michael Jackson kunnen voorlopig niet bij geld

Michael gaat over de carrière van de zanger, vanaf zijn doorbraak met de Jackson Five tot zijn onverwachte dood, vlak voor een grote tournee. Michael stierf op 50-jarige leeftijd aan een overdosis. De zanger kwam niet meer op Neverland na 2005, toen hij werd beticht van seksueel misbruik van jongen die bij hem logeerden. Michael ontkende alle aantijgingen en werd nooit veroordeeld.

Begin dit jaar kwam naar buiten dat ook Michael Jackson genoemd wordt in een bijna duizend pagina's tellend document met tientallen namen van personen die gekoppeld worden aan Jeffrey Epstein, die beschuldigd wordt van het misbruiken en uitbuiten van minderjarige meisjes.

Lees meer over
Michael Jackson