Weinig spontaniteit

Debbie onthult streng regime achter schermen van B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Debbie onthult streng regime achter schermen van B&B Vol Liefde
RTL

In 'B&B Vol Liefde' konden we vorig jaar het liefdesavontuur van Debbie op de voet volgen. Er waren heel wat mannen die haar hart wilden veroveren, maar uiteindelijk verloor ze dat aan Paul. Toch blijkt het niet heel makkelijk te zijn geweest om Paul écht goed te leren kennen. In de podcast ‘Over de Liefde’ onthult Debbie namelijk dat zij en Paul helemaal geen een-op-eenmomentjes hadden.

"Je houdt je toch aan de afspraken als je aan zoiets meedoet"

Volgens Debbie zorgden de makers van het programma ervoor dat er werkelijk geen gesprek aan ze voorbijging, álles moest worden vastgelegd. Een 'intiem' momentje met elkaar zat er dan ook niet in. "Eigenlijk komt het erop neer dat ze drie weken lang twaalf uur per dag filmen", blikt Debbie terug. "En ze hebben twee keer een dag vrij."

Debbie uit B&B Vol Liefde stopte met tv-werk na overlijden vriendinnen: 'Ging relativeren'
Lees ook

Debbie uit B&B Vol Liefde stopte met tv-werk na overlijden vriendinnen: 'Ging relativeren'

Opvallend genoeg neemt de filmcrew op die vrije dagen óók de potentiële liefdeskandidaten met zich mee. "Die mannen of vrouwen worden weggehaald en die gaan naar een hotel toe", legt Debbie uit. "Die mogen niet blijven. Dan gaan ze weg en dan komen ze weer met de ploeg samen terug. Om te voorkomen dat er van alles gebeurt als de ploeg er niet bij is", aldus Debbie.

Hoewel er weinig mogelijkheden zijn om buiten de camera’s om met elkaar te praten, zou het volgens Debbie in de praktijk wel kunnen. "Maar dat zal niet gewaardeerd worden door de makers. En al helemaal niet als het essentiële gesprekken zijn. Ik denk dat het de nachtmerrie van de makers is als je iemand naar huis stuurt, als zij er niet zijn. Dat is niet de bedoeling. (...) Je houdt je toch aan de afspraken als je aan zoiets meedoet."

Ondanks het strenge regime vonden Debbie en Paul elkaar helemaal tijdens de opnames en zijn ze vandaag de dag nog steeds bij elkaar: 

Lees meer over
B&B Vol liefde