B&Beter leren kennen

Wie is Anja uit B&B Vol Liefde 2024?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWie is Anja uit B&B Vol Liefde 2024?
RTL

In het vierde seizoen van 'B&B Vol Liefde' maken acht gastvrije B&B-houders zich op voor een zomer vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen. In Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland is de zoektocht naar ware liefde begonnen. Maak hier alvast kennis met Anja (70) uit Frankrijk, een van de kandidaten van 'B&B Vol Liefde' 2024.

"Ik geloof niet dat je een relatie moet zoeken uit eenzaamheid"

Wie is Anja Verheij uit B&B Vol Liefde?

Stel je voor: je wandelt een pittoresk dorpje binnen in Frankrijk, omringd door schilderachtige huizen en een serene sfeer. Tussen de charme van het dorpsplein en de groene velden vind je in Biches de Chambres d’Hôtes van Anja. Bij haar in de B&B Le Mouton Perdu beland je direct in een warm bad van gastvrijheid en gezelligheid. Anja verwelkomt je met haar krullige haar en aanstekelijke glimlach.

Anja is een echte vakvrouw als het gaat om haar B&B. Meer dan twintig jaar geleden vertrok ze vanuit haar geboortestad Arnhem naar Frankrijk om haar droom na te jagen: het runnen van een gezellige bed & breakfast. "In Nederland had ik niet de gelegenheid om zo buiten te kunnen wonen", vertelt ze in gesprek met presentator Art Rooijakkers. "Financieel was dat daar niet haalbaar, maar hier kon dat wel." Met niets meer dan haar moed en een flinke dosis enthousiasme opende ze de deuren van haar eerste B&B met vijf kamers. Uiteindelijk groeide Anja's verlangen naar wat rustiger vaarwater. En dus verhuisde ze naar het rustige dorpje Biches, waar ze nu in een charmante B&B met twee gastenkamers runt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zoveel kost een nacht in de B&B's van de kandidaten van B&B Vol Liefde 2024
Lees ook

Zoveel kost een nacht in de B&B's van de kandidaten van B&B Vol Liefde 2024

De zoektocht naar een moderne zeeman

Anja is nu op zoek naar een nieuwe levenspartner, een soort moderne zeeman die zijn eigen koers durft te varen maar ook graag thuis is voor een gezellige avond. Deze bijzondere man moet van dieren en het buitenleven houden en vooral iemand zijn met wie Anja diepgaande gesprekken kan voeren. "Heb jij humor? Ben je een warm mens en een buitenmens? En ben je zeker ook een tikkeltje ondeugend? Reageer dan en ik zou zeggen: kom naar Frankrijk", zegt ze in haar voorstelvideo. 

Ooit in een ver verleden is Anja getrouwd geweest, maar ze heeft geen kinderen. Desondanks heeft ze zich nooit eenzaam gevoeld, vertelt ze. "Ik kan heel goed tegen stilte", zegt ze met een glimlach. Bovendien heeft ze haar twee bejaarde katten Piet en Muis. "Ik ben misschien alleen, maar ik voel me nooit eenzaam. En ik geloof niet dat je een relatie moet zoeken uit eenzaamheid."

Hoewel Anja inmiddels de zeventig heeft aangetikt, lijkt ze nog steeds de energie van iemand in de veertig te hebben. Ze is bovendien een echte keukenprinses en haalt zoveel mogelijk ingrediënten voor haar maaltijden uit haar eigen moestuin. 

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde