B&Beter leren kennen

Wie is Iris uit B&B Vol Liefde 2024?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWie is Iris uit B&B Vol Liefde 2024?
RTL

In het vierde seizoen van 'B&B Vol Liefde' maken acht gastvrije B&B-houders zich op voor een zomer vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen. In Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland is de zoektocht naar ware liefde begonnen. Maak hier alvast kennis met Iris (57) uit Griekenland, een van de kandidaten van 'B&B Vol Liefde' 2024.

"Mijn bed is groot en leeg zonder man erbij"

Wie is Iris uit B&B Vol Liefde?

Iris verhuurt sinds 2017 drie appartementen in het Griekse Sparto, een dorpje aan de westkust van het vasteland. Ze kende Griekenland al goed: ze kwam er geregeld met de camper. Ze kocht de appartementen, die ze Iris Villa's heeft genoemd, samen met haar ex-man. 

Maar die relatie liep op de klippen. Sinds 2021 runt Iris de boel daarom alleen en dat vindt ze toch een stuk minder gezellig. "Overdag ben ik meestal wel druk, dus dan valt het wel mee. Ik mis het 's avonds en mijn bed is ook groot en leeg zonder man erbij."

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024
Lees ook

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024

Iris zoekt liefde van haar leven

Iris is op zoek naar een leuke man met wie ze samen - na een dag werken - met een wit wijntje van de zonsondergang kan genieten. De man moet lief zijn, humor hebben en van reizen houden. "Ik hoop echt weer de liefde van mijn leven te vinden. Niet zomaar voor een avondje uit, maar echt iemand om mijn leven mee door te brengen." 

Haar ideale date zou zijn om te gaan varen op een zeilboot met een hapje en een drankje. Iris houdt wel van een feestje en is dus niet op zoek naar een muurbloem. Ook vindt ze het belangrijk dat haar toekomstige man de handen uit de mouwen steekt. "Hij moet niet de hele dag op een stoeltje in het kafenion gaan zitten."

We spraken Iris over haar deelname:

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde