B&Beduusd

Mike in paniek na vraag van Noor in B&B Vol Liefde: 'Hoe doet ze mij dat aan?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMike in paniek na vraag van Noor in B&B Vol Liefde: 'Hoe doet ze mij dat aan?'
RTL

Nu Noor in 'B&B Vol Liefde' al een paar dagen gesetteld is bij Mike, loopt het allemaal gesmeerd. Maar dan choqueert ze de B&B-eigenaar tijdens een ontbijt met een vraag die hij niet aan zag komen.

"Neem je het wel serieus genoeg?"

De ochtend breekt aan en het is de eerste keer dat naast Noor ook Charlotte wakker wordt in de B&B van Mike. De privéchef probeert hem lekker te maken met een ontbijtje, maar daar doet de fitte adonis niet aan. "Ik ontbijt 's ochtends niet. Ik eet twee keer per dag: 's middags en 's avonds", geeft hij aan. En daar heeft Mike een reden voor. "Ik zie dat met minder eten mijn lichaam beter reageert. Ik voel me heel goed erbij." 

Charlotte snapt er niks van. Zij houdt juist van ontbijten en van ontbijtjes maken voor de liefde van haar leven. "Zo van: schatje, kom lekker hier. Of ik ben je ontbijt óf er staat iets lekkers klaar", lacht ze.

Wie is Mike uit B&B Vol Liefde 2024?
Lees ook

Wie is Mike uit B&B Vol Liefde 2024?

Terwijl Mike zijn eetgewoontes uit de doeken doet, heeft Noor een prangende vraag voor hem. Ze wil weten hoe Mike zijn werk in de drukke zomerperiode wil combineren met een vriendin. "Ik kan niet weg. Dat is een ding, dat ik hier twee, drie maanden moet blijven en moet werken", reageert Mike. Toch voorziet hij geen problemen. "Als twee mensen samen willen zijn, dan komt dat zeker goed." 

Mike heeft in de zomermaanden weinig tijd voor een nieuw liefje. Naast een B&B runt hij een watersportbedrijf op het strand van Blanes. "Nu heb ik er geen problemen mee dat hij dan zo druk is, maar ik was wel heel benieuwd hoe hij het voor zich zou zien als hij een relatie met iemand aan zou gaan. Je bent hopelijk hartstikke verliefd op elkaar. Waar hij dan de tijd vandaan haalt om het toch gaande te houden, zeg maar, in die periode dat je toch minder tijd hebt voor elkaar", vertelt Noor achteraf. 

Volgens Mike moet dat geen probleem zijn. Zo vindt hij het juist fijn als zijn vriendin hem helpt in die drukke periode. "Als hij had gezegd van: 'Dat zien we dan wel weer', dan denk ik: neem je het wel serieus genoeg?" vertelt Noor. Het lijkt haar niks als ze haar potentiële vriend twee maanden niet kan zien. Ondertussen ziet Charlotte dat Mike van de vraag is geschrokken. "Ik snap het wel. In de ochtend en als je al niet ontbijt, krijg je ook nog zo'n vraag erbij." 

Later die dag heeft Mike de vraag van Noor verwerkt en komt hij terug op het gesprek. "Ik schrok er een beetje van door de relatie die we al hebben. Lekker open, we vertellen elkaar alles en een-op-een is het ook gewoon leuk." Mike heeft er in z'n hoofd een groot ding van gemaakt. Hij heeft daarop afstand genomen van Noor. "Dat zat mij dwars van: hoe doet zij mij dat aan?" vertelt hij haar. "O, je maakt het wel heel erg. Wie is hier nou de vrouw?" reageert Noor lachend. "Ik ben heel dramatisch", geeft Mike toe. 

Noor scoort wel punten tijdens de twee avontuurlijke dates die Mike gepland heeft voor zijn liefdeskandidaten. Waar Charlotte moeite heeft met het eFoilen (surfen op gemotoriseerde surfplank, red.) en motorcrossen en die sporten liever uit de weg gaat, gaat Noor het een stuk beter af. Mike ziet op dat vlak meer potentie in de blondine, maar hij weigert Charlotte al af te schrijven. 

Hoe Mikes liefdesavontuur zich verder ontwikkelt zie je elke maandag tot en met donderdag in B&B Vol Liefde om 20.30 uur bij RTL 4. Je kijkt het datingprogramma terug én vooruit bij Videoland. 

Lees meer over
B&B Vol liefde