Ontgoocheld

René trekt trukendoos open voor Iris: 'Ze viel bijna van haar stoel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLRené trekt trukendoos open voor Iris: 'Ze viel bijna van haar stoel'
RTL

Het liefdesavontuur van Iris en René in 'B&B Vol Liefde' is niet helemaal lekker van start gegaan. Iris lijkt meer aandacht te geven aan haar vriendin Sandra en dat vindt René dan weer 'irritanti'. Daarom besluit hij zijn trukendoos open te trekken in een laatste poging om indruk te maken.

"We hebben het allemaal met verbazing aangekeken"

Iris beseft dat ze de boel 'in het honderd' heeft laten lopen door te zeggen dat het een groot probleem is dat René geen rijbewijs heeft. "Het floepte er bij mij zo uit. Dus ja, dat kwam eruit terwijl dat helemaal niet in m'n planning zat", blikt ze terug. Het zit René op zijn beurt ook dwars. "Het ging over een rijbewijs en dat was voor Iris een afknapper dat ik die niet had. Ik dacht dat het om B&B Vol Liefde ging, maar het blijkt dan B&B Vol Rijbewijzen te zijn, zeg maar."

Na dagen vol regen laat de zon zich zien en gaan René en Iris boodschappen doen. "Als je met een vrouw naar de markt gaat, dan duurt het heel erg lang. En als je denkt dat ze klaar zijn, dan gaat het nog even door", sneert René. Dan duikt Iris' vriendin Sandra op, die René eerder al als 'irritanti' bestempelde. "Ze is me er eentje, in de ergste vorm die er is. Ik had liever even een momentje met Iris gehad zonder Sandra."

René is na B&B Vol Liefde-avontuur met Iris 'tot over oren verliefd'
Lees ook

René is na B&B Vol Liefde-avontuur met Iris 'tot over oren verliefd'

Tussen het winkelen door gaat het gezelschap even zitten. Omdat het René niet lukt de aandacht van Iris te krijgen, opent hij zijn trukendoos. Aan de mensen aan tafel laat hij een goocheltruc zien. "We hebben het allemaal met verbazing aangekeken", zegt Iris. "We wisten echt niet hoe hij het gedaan had, dus daar is hij best leuk in." René kan op zijn beurt de reactie van Iris waarderen. "Ze viel bijna van haar stoel af, dus dat is een leuke reactie."

Niet lang na de goochelpartij van René komt een tweede man aanzetten in de Griekse bed and breakfast van Iris. Ze vindt hem meteen sexy vanwege zijn Mediterraanse uiterlijk. Na zijn aankomst voelt René de nieuwkomer aan de tand: hij wil weten wat voor vlees hij in de kuip heeft. Ondertussen lijkt Iris haar keuze al te hebben gemaakt door te zeggen dat Jan 'er tien jaar jonger uitziet dan René'...

B&B Vol Liefde zie je iedere maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. Aflevering gemist of vooruitkijken? Dat kan bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde