Helemaal B&Bij

B&B Vol liefde sluit op déze datum af met reünie-uitzending

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Screenshot RTLB&B Vol liefde sluit op déze datum af met reünie-uitzending
RTL

Het nieuwe seizoen van 'B&B Vol Liefde' is pas net begonnen en alle fans kunnen dus nog genieten van een heleboel afleveringen rond de nieuwe B&B-gezichten. Toch kunnen we ook alvast uitkijken naar daarna, want ook dit seizoen eindigt met een reünie-uitzending.

B&B Vol Liefde is dé zomerhit op televisie. In de populaire Nederlandse realityserie krijgen kijkers een kijkje in het leven van Nederlandse bed and breakfast-eigenaren in het buitenland. Zij gaan op zoek naar de liefde en krijgen via het programma de kans om een nieuwe partner te vinden.

Dit seizoen doen Thijz (65), Iris (57), Robert Jan (57), Anja (70), Arno (47), Albert (64), Mirjam (52) en Mike (35) mee. En dat blijkt voor hen een groot avontuur te zijn. De grote vraag blijft natuurlijk: vinden de B&B-eigenaren de liefde van hun leven? En hoe gaat het een paar maanden na de opnames met ze? Zijn ze nog samen met hun potentiële partners?

Bedenker B&B Vol Liefde onthult het geheim achter de hitserie
Lees ook

Bedenker B&B Vol Liefde onthult het geheim achter de hitserie

In de speciale reünie-aflevering van B&B Vol Liefde kijkt presentator Art Rooijakkers samen met alle deelnemers terug op het seizoen. Hoe gaat het maanden later met de B&B-eigenaren, hun liefdes en alle singles? Wie zijn nog samen, wat gebeurde er precies tijdens de hoogte- en dieptepunten, welke losse eindjes moeten worden opgelost en hoe blikt iedereen terug op dit grote liefdesavontuur?

Antwoorden op al die vragen krijgen we als het goed is op donderdag 12 september. Dan is rond 20.25 uur op RTL 4 de reünie van B&B Vol Liefde te zien. Deze speciale uitzending staat daarna ook op Videoland. In totaal krijgt het nieuwe B&B Vol Liefde-seizoen daarmee 36 afleveringen, inclusief de reünie. 

Het lange wachten is eindelijk voorbij. Vorige week is het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde weer begonnen! Aran Bade blikt in de video hieronder terug op de eerste week. Zo blijf je helemaal B&Bij:

Lees meer over
B&B Vol liefde