Geen onB&Bekende

Malgosia van B&B Vol Liefde is ook in déze realityserie te zien

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTLMalgosia van B&B Vol Liefde is ook in déze realityserie te zien
RTL

Malgosia zorgt voor het nodige vermaak in 'B&B Vol Liefde'. Ze weet brompot Albert een beetje uit zijn schulp te laten kruipen én krijgt hem zowaar aan het lachen. Ook bij de kijkers valt ze in de smaak. Wat blijkt: Malgosia heeft al de nodige tv-ervaring, want ze is ook al te zien in een andere realityshow.

In Polen doet Malgosia namelijk mee aan het derde seizoen van de realityshow Devils Devine. In dit programma krijgen kijkers een kijkje in het leven van verschillende succesvolle Poolse dames, waarvan Malgosia er dus eentje is. In de show is te zien dat Malgosia haar tijd verdeelt tussen het Poolse Zakopane en Nederland en druk bezig is met de carrière van haar dochter Natalia.

Realityster Malgosia komt met een plan naar Alberts kasteel: 'Ik ga hem zoenen'
Lees ook

Realityster Malgosia komt met een plan naar Alberts kasteel: 'Ik ga hem zoenen'

Want wat blijkt? In B&B Vol Liefde kunnen we natuurlijk al zien dat Malgosia prachtig kan zingen, maar haar dochter blijkt ook een gouden keeltje te hebben. Malgosia heeft zelfs zoveel vertrouwen in de stem van haar dochter, dat ze haar 'momager' is geworden en druk bezig is met het opbouwen van een carrière. In de realityserie komt dit aspect ook meerdere keren aan bod en is Malgosia net zo flamboyant als in B&B Vol Liefde:

Je hoort meer over de 'Poolse Real Housewife' Malgosia in de RTL Boulevard-serie B&Bijpraten: 

Malgosia is een vrouw met een missie, want in B&B Vol Liefde heeft ze de eerste dag al één doel: Albert zoenen. Maar gaat haar plannetje werken?

Lees meer over
B&B Vol liefde