B&Brommen

B&B Vol Liefde-deelnemer Malgosia heeft eerder in de gevangenis gezeten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLB&B Vol Liefde-deelnemer Malgosia heeft eerder in de gevangenis gezeten
RTL

'B&B Vol Liefde'-deelnemer Malgosia blijkt in de gevangenis te hebben gezeten. Daar kwam RTL Boulevard achter na tips van de redactie. RTL bevestigde aan RTL Boulevard dat Malgosia heeft aangegeven dat ze 'enkele maanden in de beperkt beveiligde instelling verbleef, op verschillende locaties'.

"Het is niet naar voren gekomen tijdens het uitvoerige selectieproces"

RTL Boulevard ontving meerdere tips dat de vrouw een strafblad heeft. RTL geeft aan dat zij en de productie niet van deze situatie op de hoogte waren gesteld. "Het is niet naar voren gekomen tijdens het uitvoerige selectieproces." Deelnemers moeten vooraf onder andere een positieve VOG (Verklaring omtrent gedrag) overleggen. "Dit doen wij om de veiligheid van al onze deelnemers en singles te waarborgen tijdens hun zoektocht naar de liefde." Het zou niet gaan om een geweldsmisdrijf, waarvoor Malgosia heeft vastgezeten. De straf zou in Polen, het thuisland van de vrouw, zijn opgelegd.

Nieuwe logé Albert schrikt van Malgosia in B&B Vol Liefde: 'Hoezo al die tieten eruit?'
Lees ook

Nieuwe logé Albert schrikt van Malgosia in B&B Vol Liefde: 'Hoezo al die tieten eruit?'

Ook zegt RTL contact te hebben opgenomen met Malgosia. "Zij geeft aan dat de situatie echter anders ligt dan geschetst." RTL laat weten dat dit een persoonlijke kwestie is en dat zij er daarom op dit moment niet verder op ingaan. "We kunnen enkel aangeven dat de aanleiding tot deze situatie geen relatie heeft tot de thema's die in het programma aan bod komen en dat zij geen gevaar heeft gevormd voor zichzelf en/of anderen."

Malgosia is een spraakmakende verschijning in het huidige seizoen van B&B Vol Liefde. Al kort na haar eerste ontmoeting met kasteelheer Albert wilde ze hem graag zoenen.

Aran Bade besprak alle hoogte-en dieptepunten uit deze week van B&B Vol Liefde. De video bekijk je hieronder.

Lees meer over
B&B Vol liefde