Commotie

Debbie reageert op gevangenisstraf Malgosia: 'Ik schrik ervan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Debbie reageert op gevangenisstraf Malgosia: 'Ik schrik ervan'
RTL

Vandaag werd bekendgemaakt dat Malgosia, die momenteel te zien is in 'B&B Vol Liefde', eerder in de gevangenis heeft gezeten. RTL Boulevard kreeg meerdere tips dat de vrouw een strafblad heeft. De zender bevestigde dit vervolgens. Oud-deelneemster Debbie heeft vandaag bij ons gereageerd op het nieuws.

"Ik schrik er wel van, dit kan niet waar zijn"

Debbie laat aan entertainmentdeskundige Aran Bade weten in shock te zijn. "Ik schrik er wel van, dit kan niet waar zijn." Ook zegt Debbie het volgende: "Je gaat ervan uit dat iedereen schoon is qua gedrag en je moet heel veel documenten aanleveren".

Mike in tranen door vertrek Noor in B&B Vol Liefde: 'Ik snap het niet'
Lees ook

Mike in tranen door vertrek Noor in B&B Vol Liefde: 'Ik snap het niet'

RTL laat weten dat ze op dit moment in gesprek zijn met Malgosia. Vanmiddag gaf RTL aan dat zij en de productie niet van deze situatie op de hoogte waren gesteld. "Het is niet naar voren gekomen tijdens het uitvoerige selectieproces." Deelnemers moeten vooraf onder andere een positieve VOG (Verklaring omtrent gedrag) overleggen. "Dit doen wij om de veiligheid van al onze deelnemers en singles te waarborgen tijdens hun zoektocht naar de liefde." 

Het zou niet gaan om een geweldsmisdrijf, waarvoor Malgosia heeft vastgezeten. De straf zou in Polen, het thuisland van de vrouw, zijn opgelegd.

Malgosia is een spraakmakende verschijning in het huidige seizoen van B&B Vol Liefde. Al kort na haar eerste ontmoeting met kasteelheer Albert wilde ze hem graag zoenen. De beelden bekijk je hieronder.

Lees meer over
B&B Vol liefde