Jan kan er wat van

Anja is helemaal klaar met Jan in B&B Vol Liefde: 'Even geen verhaal meer'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAnja is helemaal klaar met Jan in B&B Vol Liefde: 'Even geen verhaal meer'
RTL

Anja heeft naast Peter nu ook Jan over de vloer in 'B&B Vol Liefde'. Waar Peter wat stiller is, praat Jan erg graag. Voor Anja wordt het allemaal een beetje veel: zij maant haar logé op een gegeven moment te stoppen met praten.

"Ik word er niet opgewonden van"

Anja is met het verkeerde been uit bed gestapt. "Ik had vanochtend een heel valse start. Niet veel geslapen", vertelt ze. De dag ervoor was vermoeiend voor de B&B-houder. Haar nieuwe liefdeskandidaat Jan is er net, maar heeft haar de oren van d'r hoofd gekwebbeld. "Ik vind Jan een saaie man", bekent ze. "Ik zie niks ondeugends, een kwinkslag. Ja, ik vind hem een saaie man." 

Bom barst tussen Joop en Anja in B&B Vol Liefde: 'Droom geëxplodeerd'
Lees ook

Bom barst tussen Joop en Anja in B&B Vol Liefde: 'Droom geëxplodeerd'

Jan is een beetje eigenwijs en gaat graag een discussie aan. "Ik zeg dan vaak: 'Ik ben van m'n eigen wijs. Net even anders'", lacht hij. Gelukkig voor Anja vertrekt hij naar de bouwmarkt, zodat zij aan humeur kan werken tijdens de ochtendgymnastiek van Nederland in Beweging

Met weinig succes. Als hij terugkeert om te klussen met Peter snelt Anja naar binnen. "Ik vind het heel fijn om even niet in de buurt van Jan te zijn. Van Jan word ik heel moe, heel moe. Die praat maar door, pff." 

Tijdens een avond uit met haar logés wordt Anja's humeur verder op de proef gesteld. "Dat vele praten, ik word er niet opgewonden van", vervolgt de B&B-houder haar klaagzang. Wanneer Jan opnieuw een onderwerp aansnijdt, kapt Anja hem rigoureus af. "Even geen verhaal meer Jan", zegt ze. "Zit je even vol?" vraagt hij haar. 

"Jan is op zich een heel aardige man. Ik doe ontzettend m'n best om ook tegen hem aardig te blijven", zegt Anja. Maar de welbekende grens is voor haar nu echt bereikt. 

Of Jan nog lang in Anja's chambres d'hôtes blijft, moet nog maar blijken. B&B Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien. Bij Videoland kun je de afleveringen terug- en vooruitkijken. 

Lees meer over
B&B Vol liefde