What Els?

Hint Els uit B&B Vol Liefde op terugkeer naar Robert Jan in Schotland?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLHint Els uit B&B Vol Liefde op terugkeer naar Robert Jan in Schotland?
RTL

Het kwam als donderslag bij heldere hemel; het afscheid van Els in 'B&B Vol Liefde'. Het leek zo goed te klikken tussen de oud-stewardess en de in Schotland woonachtige Robert Jan, maar toch besloten de twee dat het beter was als Els naar huis zou gaan. Maar hint Els via Instagram Stories nu op een terugkeer naar de door haar zo geadoreerde Robert Jan?

"Dat is de laatste stand van zaken wat betreft"

Els, die voor haar deelname aan B&B Vol Liefde geen social media had, heeft een heuse Q&A gedaan op haar nieuwe Instagram-account. Daarin vraagt een volger onder meer of ze weer contact heeft met Robert Jan, gezien hun vertrek meer als een open einde voelde dan een gesloten boek.

'Ik mag niets zeggen', antwoordt Els daarop. 'Dus blijven kijken tot en met de reünie op 12 september. Dat is de laatste stand van zaken wat betreft: hoe gaat het nu met?' Dat wordt spannend dus!

Els openhartig over liefdesleven voor B&B Vol Liefde: 'Ben weduwe'
Lees ook

Els openhartig over liefdesleven voor B&B Vol Liefde: 'Ben weduwe'

Ook zegt Els dat ze het 'vreemd' vindt om zichzelf terug te zien en horen op tv. Gelukkig herkennen haar vrienden en familie haar wel in hoe ze op beeld overkomt.

We kunnen wel stellen dat Els ontzettend populair is bij de B&B Vol Liefde-kijkers. Daarom vraagt iemand haar ook of ze een eigen programma zou willen. 'Nou, wie weet. Zou een reisprogramma wel heel leuk vinden', zegt Els daarop. Ze zinspeelt ook al op een titel voor de mogelijke show: TravEls.

Hieronder zie je nog eens hoe Els, volledig in tranen, afscheid nam van Robert Jan.

Lees meer over
B&B Vol liefde