Foei! Sjaak, af

Albert doet 'seksbiecht' in B&B Vol Liefde: 'Ik ben een stoute jongen geweest'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAlbert doet 'seksbiecht' in B&B Vol Liefde: 'Ik ben een stoute jongen geweest'
RTL

In 'B&B Vol Liefde' wordt regelmatig wat opgebiecht, maar Albert (64) doet er een schepje bovenop. Terwijl hij van het Spaanse zonnetje geniet, voelt hij de druk om een pikant geheim te delen met Joyce (52).

"Heeft zij die broek van je kont getrokken?"

Alberts gezicht staat op onweer wanneer Joyce bij hem op het terras neerploft. Hij zegt dat hij zowel goed als slecht nieuws voor haar heeft. Ze kiest ervoor om met het slechte nieuws te beginnen. "Voordat jij er was, is er iets gebeurd", zegt hij geheimzinnig. Gelukkig, zo voegt hij snel toe, was dat vóórdat Joyce haar intrede in zijn kasteel deed. Hij doelt op een nachtelijk avontuurtje met niemand minder dan Joyce' voorganger, Malgosia.

Albert heeft andere prioriteiten tijdens yogales van Joyce: ‘Ze heeft best een lekkere kont’
Lees ook

Albert heeft andere prioriteiten tijdens yogales van Joyce: ‘Ze heeft best een lekkere kont’

Volgens Albert was Malgosia het 'zonnetje in huis' en kon niemand om haar charmes heen, vooral niet tijdens die derde avond. Toen waren ze nog met z'n tweetjes. Na een rondje hardlopen zat Albert nog met zijn trainingsbroek aan ineens tegenover een vastberaden Malgosia. "Dát had ik niet moeten doen", grapt hij, terwijl Joyce begint te lachen. "Heeft zij die broek van je kont getrokken?" vraagt ze met een knipoog. Albert knikt: "Zo ongeveer wel, ja."

Joyce vraagt wat hij voelde op dat moment. Albert geeft toe dat het puur om lust ging. Meer was het niet, zegt hij. Vervolgens vraagt hij of Joyce over dit slippertje heen kan stappen. Joyce blijkt er geen problemen mee te hebben, zolang hij maar eerlijk blijft. "Eerlijker dan dit wordt het niet", verzekert hij haar.

Joyce heeft wel nog één prangende vraag: ze heeft namelijk van Malgosia gehoord dat Albert niet één, maar twee nachten met haar in bed heeft doorgebracht. Albert ontkent dat stellig en Joyce gelooft hem. Ze vertrouwt erop dat Malgosia het verhaal misschien wat aangedikt heeft. "Ik ga nergens heen", zegt ze vastberaden.

Nu de lucht geklaard is, sluit Albert af met een ondeugende opmerking: "Stoute jongen, hè? Foei! Sjaak, af!" zegt hij terwijl hij naar zijn edele delen wijst. De twee moeten hard lachen en kunnen nu samen verder met hun Spaanse avontuur. Of er nog meer verrassingen zijn? Dat zien we snel genoeg.

In de video hieronder zie je dat Malgosia bewijs heeft dat Albert bij haar geslapen heeft:

Lees meer over
B&B Vol liefde