Mateloos populair

Instagram-account Els explodeert sinds haar exit in B&B Vol Liefde: 'Dankjulliewel!'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTLInstagram-account Els explodeert sinds haar exit in B&B Vol Liefde: 'Dankjulliewel!'
RTL

Het vertrek van Els in 'B&B Vol Liefde' heeft er flink ingehakt bij de kijkers. Op social media stromen de steunbetuigingen binnen en haar populariteit neemt alleen maar toe. In slechts twee weken tijd heeft Els meer dan 53.000 Instagram-volgers weten te verzamelen. Alle steun en liefde is ook Els niet ontgaan: zij laat vandaag van zich horen.

"Jullie horen bij elkaar, dat zie je zo"

'Gisteravond hebben jullie op tv kunnen zien dat ik naar huis ben gegaan', begint ze haar post. 'Mijn god, voor de zoveelste keer ontploft mijn mobiel met reacties en zulke lieve berichten: DANKJULLIEWEL!' Els vertelt dat er nog een vervolg komt op haar post: 'Ik ga het 'naar huis' in delen doen. Ik heb nog leuke foto’s met de crew & more!' Ze sluit af met een nogal geheimzinnige hint: 'Er gaat nog een hoop gebeuren, dus…'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de reacties onder haar post wordt duidelijk dat mensen met haar meeleven. 'Ik vond het zo verdrietig, ik moest er ook van huilen', schrijft iemand. 'Robert Jan wil je beschermen, komt goed. Jullie horen bij elkaar, dat zie je zo. Ff volhouden’, schrijft een ander. 'Jullie zijn voor elkaar gemaakt. Ik vind het zonder jou niet meer leuk. Hoop dat je nog terugkomt bij Robert Jan', klinkt het ook.

Els lijkt zich goed te houden. Aan ons vertelt ze dat ze heeft genoten van haar avontuur in Schotland:

Lees meer over
B&B Vol liefde