Geen gras over laten groeien

Peter uit B&B Vol Liefde zat onlangs nog met zijn vrouw in Bed & Breakfast

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL 4/Screenshot B&B Vol Liefde 19-8/Screenshot Bed & Breakfast Peter uit B&B Vol Liefde zat onlangs nog met zijn vrouw in Bed & Breakfast
RTL

Peter maakte vanavond zijn opwachting in 'B&B Vol Liefde' en liet direct het hart van Iris sneller kloppen. En wat blijkt nu? Peter is niet zo heel lang geleden nog op televisie geweest. In mei van dit jaar was hij namelijk samen met zijn vrouw te zien in het programma 'Bed & Breakfast'.

"Ik zorg dat de boel blijft varen en hou de buitenkant schoon"

De aflevering kon destijds op heel wat reacties rekenen, want kijkers waren erg onder de indruk van de B&B van Peter en zijn vrouw. De twee hadden een prachtig jacht liggen in de Biesbosch. Peter vertelde in het programma dat hij jarenlang zijn eigen dansschool had, maar dat hij tijdens de coronapandemie besloot om het roer volledig om te gooien. Hij verkocht zowel zijn dansschool al zijn huis en verruilde dit voor een jacht. 

Gasten Bed & Breakfast onder de indruk van jacht: 'Pure luxe'
Lees ook

Gasten Bed & Breakfast onder de indruk van jacht: 'Pure luxe'

Peter nam zijn rol als kapitein erg serieus en verscheen zelfs in een heus kapiteinspakje in het programma, tot grote hilariteit van de kijkers. Het is niet duidelijk wanneer de opnames van het programma hebben plaatsgevonden, maar in de aflevering leek het er op dat Peter nog samen was met Gretha. "Zij doet alles lekker binnen en zorgt dat het schoon is, ik zorg dat de boel blijft varen en hou de buitenkant schoon", zo vertelde hij destijds over hun rolverdeling. 

In B&B Vol Liefde kunnen we zien dat Jan in ieder geval flink schrikt van de komst van Peter: 

Lees meer over
B&B Vol liefdeBed & Breakfast