Kantje boord

Bilnaad Els uit B&B Vol Liefde 'opengeschuurd' na ritje op paard in spijkerbroek en kanten string

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBilnaad Els uit B&B Vol Liefde 'opengeschuurd' na ritje op paard in spijkerbroek en kanten string
RTL

Els uit 'B&B Vol Liefde' heeft op Instagram een gênant moment met haar volgers gedeeld. Ze heeft jaren geleden tijdens het paardrijden haar bilnaad 'opengeschuurd' omdat ze een spijkerbroek en kanten string droeg tijdens het rijden.

"Ik heb dagen pijn in mijn kont gehad en niet kunnen zitten"

Het ging mis in 2013 in Ecuador. Els maakte daar met haar toenmalige KLM-collega's een trip naar de vulkaan Cotopaxi, op ongeveer anderhalf uur rijden van de hoofdstad Quito. Ze gingen daar in het nationale park paardrijden. 'Te leuk, daar ik dat vroeger heel veel heb gedaan', schrijft Els. 

Zo zag Els uit B&B Vol Liefde eruit als stewardess: 'Fantastische tijd'
Lees ook

Zo zag Els uit B&B Vol Liefde eruit als stewardess: 'Fantastische tijd'

Ze had alleen niet bepaald een ideale outfit aan voor het sportieve uitstapje. Els had geen rijbroek bij zich en dus moest ze paardrijden in haar spijkerbroek. 'Ik rengalop over bepaalde stukken, voor wie dat durfde. Heerlijk! Totdat ik afstapte en we nog een drankje deden.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Toen begon naar eigen zeggen 'haar achterwerk' snel pijn te doen. 'Nou, ik heb het geweten, paardrijden met een jeans en een kanten string. Mijn hele bilnaad was 'opengeschuurd'. Ik heb dagen pijn in mijn kont gehad en niet kunnen zitten.' Gelukkig kan de voormalig stewardess er nu wel om lachen. 

Els probeerde in B&B Vol Liefde het hart van Robert Jan te veroveren, maar die stuurde haar ondanks een gezellig tijd weg. Els onthulde onlangs in gesprek met RTL Boulevard dat ze zelf ook al van plan was om te vertrekken:

Lees meer over
B&B Vol liefde