Who Els?

'Happy' Els uit B&B Vol Liefde hint op eigen boek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL'Happy' Els uit B&B Vol Liefde hint op eigen boek
RTL

Het lijkt erop dat Els, de publiekslieveling van 'B&B Vol Liefde', mogelijk een eigen boek gaat uitbrengen. De voormalig stewardess laat via Instagram weten dat ze dinsdag een afspraak heeft bij een uitgeverij hierover.

"Bespreking voor een boek!?!"

Op Instagram deelt Els een fotoreeks van een feestje waar ze afgelopen zondag met een vriendin was. Ze staat ze al dansend en zingend op de foto's. Daar heeft ze grote reden toe: onder de foto's maakt ze bekend dat ze deze week een belangrijke afspraak heeft. 'Straks naar Laren en Blaricum voor afspraken en morgen naar Amsterdam. Afspraak bij uitgeverij. Bespreking voor een boek!?!' schrijft ze enthousiast.

Hoewel er verder nog niks bekend is, zijn haar volgers razend benieuwd wat Els van plan is. 'Nu al benieuwd naar jouw boek', schrijft iemand. Een ander schrijft: 'Kan bijna niet anders. Boek of column in een blad. Bij jou kan het allemaal kanten op.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fan neemt tattoo van Els uit B&B Vol Liefde: 'Moet niet gekker worden'
Lees ook

Fan neemt tattoo van Els uit B&B Vol Liefde: 'Moet niet gekker worden'

Els reisde in B&B Vol Liefde naar Schotland af voor Robert Jan. Er bleek vanuit de landheer geen liefdesklik te zijn en daarom keerde Els terug naar Nederland. Ondanks de vervelende uitkomst, viel ze al gauw in de smaak bij de kijker thuis. Onlangs liet een fan zelfs een tatoeage van Els zetten. 'Moet niet gekker worden', reageerde ze daarop. 

Lees meer over
B&B Vol liefde