Daar saul je 'm hebben

Benjamin van Winter Vol Liefde op kraamvisite bij Amy Rose en Saul

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @amyrosedebruijn/@benjaminwillemsenBenjamin van Winter Vol Liefde op kraamvisite bij Amy Rose en Saul
RTL

Beschuit met Zwitserse muisjes voor Benjamin, bekend van het eerste seizoen van 'Winter Vol Liefde'. De deelnemer van het programma is namelijk op bezoek bij de kersverse ouders Amy Rose en Saul - tevens bekend van de winterse variant van 'B&B Vol Liefde'. En niet zomaar bezoek: hij is op kraamvisite bij de kleine Sarah Rose.

"Zo bijzonder om Amy en Saul als ouders te zien"

Benjamin deelt in zijn Instagram Stories een mierzoet plaatje van Sarah Rose, die op 29 augustus werd geboren. De realityster heeft alleen maar lieve woorden over voor de kleine spruit: 'Wat een schatje. En zo bijzonder om Amy en Saul als ouders te zien. Zoveel liefde te geven aan haar.' Benjamin is al onderdeel van hun familie. Hij omschrijft zichzelf als 'Guncle Benjamin', wat staat voor 'gay uncle'.

© Instagram @benjaminwillemsen

Benjamin voegt er ook nog een foto van Amy Rose aan toe. Zij straalt achter de kinderwagen.

© Instagram @benjaminwillemsen

Saul en Benjamin gingen in het eerste seizoen van Winter Vol Liefde op zoek naar hun soulmate. Saul viel vorig jaar al snel als een blok voor Amy Rose en inmiddels zijn ze ouders van hun eerste kindje. Bij Benjamin liep het minder voorspoedig. Hij leek zijn pijlen op Joshua te richten, maar helaas is dat niets geworden.

Joshua heeft ondertussen een nieuwe vriend. Wij spraken het happy couple onlangs. Je ziet het in deze video:

Het tweede seizoen van Winter Vol Liefde is deze winter te zien bij RTL en Videoland. Ondertussen zijn de makers ook al druk bezig met seizoen drie. Droom jij van een nieuwe relatie en hou je van sneeuw? Check dan snel de kandidaten!

Lees meer over
Winter Vol Liefde