Herenigd

Xess Xava in tranen door verrassing van Yolanthe: 'Hi mammie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @yolanthecabau Xess Xava in tranen door verrassing van Yolanthe: 'Hi mammie'
RTL

Yolanthe Cabau (39) was voor haar stichting Free a Girl naar het buitenland. Ze moest haar zoontje Xess Xava (8) daarom een tijdje missen, maar inmiddels is ze weer thuis in Los Angeles. Yolanthe kon het niet laten om Xess te verrassen. Ze deelt een aantal lieve en ontroerende video's van de hereniging op haar Instagram.

"Ik hou zo veel van hem"

Op de filmpjes is te zien hoe Yolanthe haar zoontje verrast. Ze schrijft erbij: 'Xess is bijna thuis en weet nog niet dat ik al terug ben. Ik ga me verstoppen op het balkon om hem te verrassen.' Op de video die volgt is te zien hoe Xess de deuren naar het balkon opent om op zoek te gaan naar zijn verrassing. "Ik zie het niet", roept hij eerst. Maar als hij zich omdraait ziet hij tot zijn grote verbazing zijn moeder. Hij slaat zijn handen voor z'n mond en vliegt haar in de armen. Xess weet niet wat hij moet zeggen. "Ben je in shock?" vraagt Yolanthe. "Hi mammie", is het enige wat hij kan uitbrengen. 

Yolanthe Cabau 'trots' op rol in Amerikaanse film: 'Blij en dankbaar'
Lees ook

Yolanthe Cabau 'trots' op rol in Amerikaanse film: 'Blij en dankbaar'

Xess is niet van plan om zijn moeder los te laten. Hij is ontzettend blij om haar weer te zien. Ook Yolanthe is door het dolle heen om haar zoon weer in haar armen te kunnen sluiten. Bij een andere video schrijft ze: 'Ik hou zo veel van hem.'

Maandag bleek al dat Xess zijn moeder erg miste. Toen deelde Yolanthe een mierzoete spraakmemo van haar zoon. Xess zei in dit bericht dat hij enorm veel van zijn moeder houdt en niet kon wachten om weer 'lekker met haar te knuffelen'. 

Bekijk hieronder de video van de hereniging tussen Yolanthe en Xess. 

Lees meer over
Yolanthe CabauXess Xava Sneijder