HERSTELLEN

Prinses Kate weer thuis na buikoperatie: 'Het gaat beter'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images Prinses Kate weer thuis na buikoperatie: 'Het gaat beter'
RTL

Na maar liefst twee weken in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, is prinses Kate (42) eindelijk weer thuis. Kensington Palace laat in een verklaring weten dat de vrouw van prins William (41) zich weer wat beter voelt na haar buikoperatie en 'dankbaar' is voor goede zorg die ze heeft mogen ontvangen.

"Ze is weer teruggekeerd thuis in Windsor waar ze zal herstellen van haar operatie"

Kate ligt sinds 16 januari in het ziekenhuis. Een woordvoerder van het Britse koningshuis laat destijds weten dat ze aan haar buik wordt geopereerd, maar wil verder niet uitweiden over haar gezondheid. Het lijkt er met haar thuiskomst in ieder geval op dat ze weer aan de beterende hand is.

'Ze is weer teruggekeerd thuis in Windsor waar ze zal herstellen van haar operatie. Het gaat in ieder geval weer wat beter met haar', zo leest de verklaring van Kensington Palace.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Prinses Kate geopereerd aan buik, waarschijnlijk tot Pasen uit de running
Lees ook

Prinses Kate geopereerd aan buik, waarschijnlijk tot Pasen uit de running

Toch duurt het nog even voordat de prinses weer in het openbaar verschijnt. Kate zal naar verwachting tot Pasen geen officiële taken uitvoeren en ook prins William heeft zijn agenda vrijgemaakt om haar te kunnen bijstaan.

Koning Charles, de schoonvader van Kate, verblijft momenteel ook in het ziekenhuis. Hij is onlangs aan een vergrote prostaat geopereerd.

Lees meer over
Prinses KatePrins WilliamKoning CharlesBritse koningshuis