HARDE EIS

'Koningin Camilla mocht niet aanwezig zijn tijdens flitsbezoek van prins Harry'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images 'Koningin Camilla mocht niet aanwezig zijn tijdens flitsbezoek van prins Harry'
RTL

Het flitsbezoekje van prins Harry (39) aan zijn vader koning Charles (75) vorige week blijkt er niet heel gezellig aan toe te zijn gegaan. Volgens 'The Telegraph' eiste Harry van tevoren dat zijn stiefmoeder Camilla (76) er niet bij zou zijn. Een eis waar koning Charles uiteindelijk mee akkoord is gegaan.

"Waarschijnlijk vond onze relaxte koningin dat niet zo erg"

Als prins Harry vorige week hoort dat zijn vader kanker heeft twijfelt hij geen moment en stapt hij in een vliegtuig naar het Verenigd Koninkrijk. Hoewel Harry en Charles al een tijdje niet meer op goede voet met elkaar staan, lijken ze de strijdbijl toch even begraven te hebben. Er is echter één ding waar Harry duidelijk over is: zijn stiefmoeder Camilla mag er niet bij zijn. 

"Ik hoorde dat Harry niet met zijn stiefmoeder in één ruimte wilde zijn", schrijft de Britse journaliste Petronella Wyatt. Zij blijkt over inside information te beschikken, want ze kent Camilla al vanaf haar 18de. Harry zou haar niet meer kunnen luchten of zien vanwege de roddels die zij over zijn vrouw Meghan zou hebben verspreid, iets wat in zijn biografie Spare ook uitgebreid ter sprake komt. 

Prins Harry en Meghan betuigen hun steun aan Charles en Kate wegens operatie
Lees ook

Prins Harry en Meghan betuigen hun steun aan Charles en Kate wegens operatie

Als we Petronella moeten geloven, ligt Camilla niet wakker van zijn eis. "Waarschijnlijk vond onze relaxte koningin dat niet zo erg", vertelt ze. Of de twee elkaar uiteindelijk inderdaad helemaal niet hebben gezien of gesproken laat ze in het midden.

Hoewel Harry Camilla niet lijkt te hebben vergeven, is hij een stuk milder voor zijn zieke vader. Volgens kenners betekent dit misschien wel dat hij spijt heeft:  

Lees meer over
Prins HarryCamilla Parker Bowles