Did she do it?

Elizabeth Hurley reageert op gerucht dat ze prins Harry heeft ontmaagd

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images Elizabeth Hurley reageert op gerucht dat ze prins Harry heeft ontmaagd
RTL

Als prins Harry (39) in zijn biografie 'Spare' onthult dat hij op 17-jarige leeftijd is ontmaagd door een oudere vrouw, denkt iedereen direct aan Elizabeth Hurley (58). Maar gaat het wel echt om haar? In 'Watch What Happens Live!' reageert de actrice deze week voor het eerst op dit gerucht.

"Het was een snelle rit, waarna ze mij op mijn achterwerk sloeg"

In Spare geeft prins Harry een gedetailleerde omschrijving van zijn eerste keer seks. "Ze hield veel van paarden en behandelde me als een jonge hengst", blikt Harry terug op zijn sekspartner. "Het was een snelle rit, waarna ze mij op mijn achterwerk sloeg en weer wegstuurde om verder te grazen. En om het foute verhaal af te maken: het gebeurde in een grasveld achter een drukke pub", vertelt Harry.

Prins Harry genoemd in aanklacht over seksfeestjes van Diddy
Lees ook

Prins Harry genoemd in aanklacht over seksfeestjes van Diddy

Voor veel mensen was deze omschrijving genoeg om Elizabeth Hurley te verdenken en daar snapt zij tot op de dag van vandaag niks van. "Dat sloeg echt nergens op!" vertelt ze aan presentator Andy Cohen. "Hij zei toch dat ze Engels was. Daarnaast was ze ouder dan ik en gebeurde het ook nog eens in Gloucestershire." Elizabeth verwijst het gerucht dan ook naar het rijk der fabelen. "Het was absurd en bizar." De actrice benadrukt daarnaast dat ze de prins überhaupt nog nooit heeft ontmoet. De zoektocht naar de betreffende vrouw gaat dus nog even verder… 

Prins Harry is overigens weer in de problemen geraakt en dat heeft alles te maken met zijn drugsgebruik in het verleden:

Lees meer over
Elizabeth HurleyPrins Harry