Royal blue

Amalia steelt de show tijdens diner voor de Raad van State

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Amalia steelt de show tijdens diner voor de Raad van State
RTL

Prinses Amalia (20) staat deze week een aantal keer in de spotlights. Waar ze eerder met haar look al de show wist te stelen tijdens Prinsjesdag, schiet de toekomstige koningin nu opnieuw raak. Online raken mensen niet uitgesproken over hoe mooi de prinses eruitziet tijdens het diner voor de Raad van State.

"Prachtige dochter hebben jullie"

Amalia is samen met koning Willem-Alexander en koningin Máxima aanwezig bij het diner voor de Raad van State op Paleis Noordeinde. Voor de gelegenheid heeft Amalia een deftige jurk uit de kast getrokken. 

De website Modekoningin Máxima weet te achterhalen welke de prinses precies draagt: Amalia zou naar verluidt een donkerblauwe japon dragen van het merk Alex Perry. Verder heeft de prinses bijzondere sieraden om, namelijk een juwelenketting die koningin Emma voor haar dochter Wilhelmina kocht in 1901. 

Amalia© ANP
Amalia

Op de Instagram-pagina van het Koninklijk Huis regent het complimenten voor de prinses. 'Amalia ziet er prachtig uit', schrijft iemand. 'Prachtig mooie toegewijde toekomstige koningin.' En aan het koningspaar wordt geschreven: 'Prachtige dochter hebben jullie.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook tijdens Prinsjesdag wist Amalia de show te stelen met haar outfit, aldus Nikkie Plessen:

Lees meer over
Prinses Amalia