Lange vluchten

Vanaf nu beschikbaar: 'bedden' in de economy class van Lufthansa

Door RTL Z··Aangepast:
© LufthansaVanaf nu beschikbaar: 'bedden' in de economy class van Lufthansa
RTL

De Duitse vliegmaatschappij Lufthansa gaat op lange vluchten bedden aanbieden voor passagiers in de economy class. Dat kost je wel een paar honderd euro extra.

Een echt bed krijg je trouwens niet. Je krijgt gewoon een heel rijtje van drie of vier stoelen ter beschikking. Als je een dutje wil doen kun je daar een toppertje overheen leggen, volgens Lufthansa 'van business class-kwaliteit'. Ook krijg je een kussentje en een deken ter beschikking.

Volgens Lufthansa een nieuwe stap om tegemoet te komen aan de wensen 'voor meer comfort en individualiteit' van passagiers. Dat de vliegtuigen dit jaar bij lange na niet volledig gevuld zijn, zal vermoedelijk ook meehelpen. 

Lange vluchten

Overigens moet je wel een best end vliegen voor je gebruik kunt maken van de beddendienst bij Lufthansa. 'Sleeper's Row' wordt aangeboden op vluchten van 11 uur en langer. 

Binnenkort werkelijkheid? Bedden voor economy class-reizigers
Lees ook

Binnenkort werkelijkheid? Bedden voor economy class-reizigers

Bovendien kun je er niet op rekenen dat je kunt liggen. Je kunt het namelijk niet van tevoren boeken, maar pas bij de check-in voor de vlucht. En zelfs dan zijn er maximaal drie rijtjes beschikbaar.

Paar honderd euro

En Lufthansa is natuurlijk ook geen liefdadigheidsinstelling, dus het kost je wel wat. Tussen de 159 en 229 euro. 

Lees meer over
LufthansaLuchtvaartSlaap