Bestens of limiet orders, waar kies je voor op de beurs?

Door RTL Z··Aangepast:
© RTL Z BeursspelBestens of limiet orders, waar kies je voor op de beurs?
RTL Z Beursspel Academy

Tijdens de Beursspel Academy leggen Janneke Willemse en Jim Tehupuring startende beleggers in jim-en-janneketaal een belangrijk begrip of vraagstuk uit. In deze laatste les vertellen ze hoe je, na het openen van een beleggingsrekening, je je eerste orders plaatst.

Aandelen of andere beursgenoteerde producten koop je via een beleggingsrekening. Op die digitale plek leg je een kooporder in. Nu kun je kiezen tussen een bestens of limiet order. Jim en Janneke leggen de ordertypes uit waar je op de beursvloer mee te maken krijgt. 

RTL Z Beursspel Academy is de digitale collegezaal waar de basis van beleggen wordt uitgelegd. De ideale voorbereiding voor het RTL Z Beursspel. Dit is een digitale omgeving waarin je zonder risico's kunt oefenen met beleggen, en kunt meekijken in andermans portefeuille.

Aanmelden kan hier.

Tussen maandag 27 september en vrijdag 22 oktober zendt RTL Z doordeweeks dagelijks de Beursspel Academy uit (9:10 uur, 16:10 uur, 17:10 uur en 17:50 uur). Krijg beleggen in de vingers en zet binnenkort de eerste stappen op de beursvloer.

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Janneke WillemseJim TehupuringBeursspelBeleggen